Αύξηση 47% στις πωλήσεις Apple σε Ελλάδα και Κύπρο

0
Οι πωλήσεις προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο σημείωσαν αύξηση που έφτασε το 47% την περίοδο του πρώτου εννεαμήνου του 2011. Η iSquare, ο επίσημος διανομέας τωνπροϊόντωντης Apple, ανακοίνωσε πωλήσεις 33,8 εκατομμυρίων ευρώ από την αρχή του έτους, όταν άλλοι κλάδοι του ίδιου ομίλου σημείωναν πτώση.

Οι πωλήσεις της iSquare ανήλθαν σε € 33,8 εκατ. έναντι  € 23 εκατ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο σημειώνοντας...
αύξηση κατά 47%. Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 1,71 εκατ. έναντι € 1,51 εκατ., τα κέρδη προ φόρων σε € 1,33 εκατ. έναντι € 1,10 εκατ. και τα κέρδη μετά από φόρους σε € 1,04 εκατ. έναντι σε € 0,68 εκατ. πέρυσι.

Τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας στο τέλος της τρέχουσας περιόδου ανέρχονται σε € 1,5 εκατ. έναντι € 2,2 εκατ. στο τέλος της προηγούμενης χρήσης, ενώ υφίσταται ομολογιακό  δάνειο, το ανεξόφλητο μέρος του οποίου ανέρχεται σε  € 9,35 εκατ..

Η iSquare αποτελεί μέρος της «Quest Συμμετοχών A.E.». Ο όμιλος ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του εννεαμήνου, την περίοδο κατά την οποία ολοκληρώθηκε η απόσχιση του κλάδου «Διανομή και Τεχνική υποστήριξη προϊόντων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» και εισεφέρθη στην κατά 100% θυγατρική εταιρεία «Info Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.»

Οι Πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν σε € 225,8 εκατ. έναντι € 237,3 εκατ. πέρυσι, μειωμένες κατά 5%. Η μείωση των πωλήσεων προέρχεται τόσο από τον κλάδο των προϊόντων και λύσεων  πληροφορικής όσο και από τον κλάδο των ταχυμεταφορών (ACS Courier).

Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) του ομίλου ανήλθαν σε € 9,9 εκατ. έναντι € 6,4 εκατ. (+54%)  της αντίστοιχης περιόδου του 2010. Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 4,53 εκατ. έναντι € 2,57 εκατ. πέρυσι. Τα αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ήταν κέρδη € 2 εκατ. έναντι € 0,71 εκατ. πέρυσι.

Από τον κλάδο της πληροφορικής, οι πωλήσεις της Info Quest Technologies ανήλθαν σε € 84,8 εκατ. έναντι € 98,8 εκατ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο μειωμένες κατά 14%. Μειωμένες κατά 12% ήταν και οι πωλήσεις του ομίλου Unisystems.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !