Ένας στους πέντε κατόχους iPhone 4S μετανιώνει για την αγορά του

1
Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο κατέκλυσαν τα καταστήματα της Apple το Σαββατοκύριακο που κυκλοφόρησε το iPhone 4S για να το αποκτήσουν προκαλώντας φαινόμενα μαζικής υστερίας. Όμως τώρα που ο... πανικός έχει παρέλθει, φαίνεται πως πολλοί από αυτούς που το αγόρασαν δεν πετάνε και στα σύννεφα καθώς ένας στους πέντε το έχει μετανιώσει, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η ιστοσελίδα GoodMobilePhones.
Το 43% των απογοητευμένων κατόχων δηλώνει πως...
έτρεξε να το αγοράσει επειδή «ζήλεψε» τα άλλα smartphones που είχαν μεγαλύτερη οθόνη και γρηγορότερο επεξεργαστή.
Το 25% τόνισε πως είναι δυσαρεστημένο με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τη μπαταρία και πως ένιωσε κατά κάποιο τρόπο «προδομένο» από την Apple. To 8% δηλώνει απογοητευμένο από την υπηρεσία email του iPhone 4S.
Τέλος, τα περισσότερα παράπονα εκφράσθηκαν από άντρες, σε ποσοστό που έφτασε το 73% έναντι 27% των γυναικών.
Η έρευνα ωστόσο δεν ξεκαθαρίζει αν τα άτομα που συμμετείχαν σε αυτή αγόρασαν για πρώτη φορά smartphone ή είχαν κάποιο άλλο κινητό πιο πριν και αποφάσισαν να αγοράσουν iPhone.
«Μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι πολλά άτομα μετάνιωσαν που αγόρασαν το νέο iPhone αφού υποτίθεται ότι είναι από καλύτερα κινητά που κυκλοφορούν», τόνισε ένας από τους υπευθύνους του site GoodMobilePhones.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. kala na pathoun osoi to agwrasan! kai egw eimai metniomeno agwrastis iphone!maresei pou lene oti ta iphones einai ta kalitera kinita! NAI! SIGOURA!
    me piakritiria einai ta kaitera? giati egw ta vasw staxirotera!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !