iTriage:AppStore free Ανησυχείτε μήπως κρυώσατε...υπάρχει λύση

0
Έχουμε δει απίστευτα πράγματα να κάνει για εμάς το iphone και ποιος ξέρει πόσα ακόμα θα δούμε αλλά αυτό που βρήκα είναι όντως εκπληκτικό.Σε μια εφαρμογή ψηφιακό κουτί πρώτων βοηθειών μετατρέπεται το iphone βοηθώντας να ξεπεράσετε ένα πρόβλημα υγείας.
Γράφετε τα σύμπτωμα τα σας και η εφαρμογή προσπαθεί...
να σας δώσει μια πιθανή διάγνωση.Και δεν σταματά εδώ σας δείχνει μέσο gps τον κοντινότερο γιατρό η νοσοκομείο,τα φάρμακα που ίσος χρειάζεστε, τα κυριότερα τηλέφωνα για βοήθεια όπως για παράδειγμα το κέντρο δηλητηριάσεων.


Για παράδειγμα, το εικονίδιο συμπτώματα ανοίγει σε ένα ανθρώπινο σώμα, όπου μπορείτε απλά να επιλέξετε το σημείο στην περιοχή που  σας ενοχλεί (κεφάλι για τον πονοκέφαλο). Παραθέτει ακόμη πιο κοινά συμπτώματα και μετά κάνει την διάγνωση.

Φυσικά όλα αυτά μην ξεχνάμε είναι μια εφαρμογή από ένα προγραμματιστή και δεν υποκαθιστά τον γιατρό σας όπου θα πρέπει να απευθυνθείτε.
Η εφαρμογή είναι δωρεάν μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ αλλά δεν νομίζω να υποστηρίζει γιατρούς -τηλέφωνα στην Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !