Wind: Οι πρώτες... ιδιόκτητες εφαρμογές

0
To γεγονός ότι το επόμενο μεγάλο "πεδίο σύγκρουσης" για το 2012 - τόσο για τις κατασκευάστριες εταιρείες κινητών τηλεφώνων, όσο και για τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας - είναι τα smartphones, έχει γίνει πλέον αποδεκτό απ' όλους. Στο πλαίσιο αυτό οι πρώτοι καλούνται να προτείνουν όσο το δυνατόν καλύτερες συσκευές σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή, ενώ οι δεύτεροι να προσφέρουν ευδιάκριτα ευνοϊκές χρεώσεις και...
προγράμματα, καθώς και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, ώστε να διαφοροποιηθούν από τον (πολύ σκληρό) ανταγωνισμό. Η Wind ολοφάνερα το κατανοεί, γι' αυτό και ξεκίνησε τη διάθεση τριών δικών της εφαρμογών, οι οποίες παρέχουν στους συνδρομητές της χρήσιμες πληροφορίες και επεκτείνουν τη λειτουργία των smartphones τους.


Η πρώτη είναι ο «Μετρητής Χρήσης», ένα εργαλείο διαχείρισης και ελέγχου της κίνησης Δικτυακών δεδομένων. Με αυτό οι χρήστες μπορούν να θέτουν όρια όσον αφορά στη χρήση του Internet από το smartphone τους, να λαμβάνουν σχετική ειδοποίηση όταν το όριο προπληρωμένων δεδομένων που έχουν αγοράσει πλησιάζει, αλλά και να ενεργοποιούν εύκολα μηνιαία πακέτα Mobile Internet της Wind και να μηδενίζουν τους μετρητές όποτε επιθυμούν. Με την εφαρμογή αυτή η χρήση data από smartphone και το κόστος τους γίνοται σαφώς ευκολότερα ελέγξιμα.


Η δεύτερη εφαρμογή είναι η «Καταστήματα Wind»: με αυτήν οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν το πλησιέστερο κατάστημα WIND αξιοποιώντας το δέκτη GPS της συσκευής τους. Η εφαρμογή εμφανίζει στο χάρτη την ακριβή τοποθεσία του καταστήματος, με αναλυτικές οδηγίες πλοήγησης, ενώ μέσω της ίδιας εφαρμογής οι συνδρομητές της WIND ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τις ισχύουσες προσφορές του καταστήματος.

Η τρίτη εφαρμογή είναι η «Call Manager» και επιτρέπει με απλό τρόπο την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της ειδοποίησης κλήσεων (με ενημέρωση του καλούντα ή όχι), τη διαχείριση της προώθησης κλήσεων προς τον τηλεφωνητή, αλλά και τη συνδυασμένη υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων και τηλεφωνητή, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του χρήστη. Οι νέες εφαρμογές της WIND είναι διαθέσιμες δωρεάν στο Android Market για τα smartphones που στηρίζονται στο λειτουργικό της Google και σύντομα στο App Store για τα μοντέλα iPhone (εξαιρείται η τρίτη). Η Wind υπόσχεται, δε, περισσότερες αποκλειστικές εφαρμογές για τους συνδρομητές της στο μέλλον, οπότε... αναμένουμε μ' ενδιαφέρον!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !