Το πρώτο... iPhone της Apple από το 1983!

2
Η συσκευή της Apple θυμίζει αρκετά τα σημερινά iPhone και iPad και δημιουργήθηκε πριν από 30 περίπου χρόνια.
Πρόκειται για ένα σταθερό τηλέφωνο, με ολόλευκο ακουστικό και ενσωματωμένη οθόνη που μπορείς να ελέγξει ο χρήστης με μία γραφίδα.
Το τηλέφωνο σχεδιάστηκε για την Apple από...
τον Hartmut Esslinger, έναν κορυφαίο σχεδιαστή που είχε βοηθήσει στην κατασκευή του πρώτου Apple IIc υπολογιστή (του πρώτου δηλαδή φορητού υπολογιστή της Apple) και αργότερα ίδρυσε την Frogdesign.
Το «iPhone» του 1983, καθώς και άλλα παλιότερα σχέδια της Apple, ήρθαν πρόσφατα στην επικαιρότητα, χάρη σε κάποια έγγραφα της αμερικανικής εταιρείας που έδωσε στη δημοσιότητα το Πανεπιστήμιο του Stanford. Πρόκειται για υλικό που είχε δωρίσει στο Πανεπιστήμιο η Apple το 1997, λίγο μετά την επιστροφή του Steve Jobs στην εταιρεία.
 Όπως βλέπετε δεν είναι τυχαίο που γνώρισαν τέτοια επιτυχία αφού η Apple εργάζεται πολλά χρόνια πάνω στον σχεδιασμό τους και πιο κάτω φαίνεται και το πρώτο ipod.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Great imagination from Apple. Apple is driver of technology and it drives technology and gadget world since past.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yeah, I agree with above post. Apple is always being very creative. Thanks to Steve Job's great vision. Apple undoubtedly one of the leading technological brand of the world.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !