Πώς να συγχρονίσετε την Android συσκευή σας με το iTunes

0
Αρκετοί από τους χρήστες android συσκευών χρησιμοποιούν το itunes ως βιβλιοθήκη για τη μουσική και τις ταινίες τους. Εάν είστε ένας απ’ αυτούς, εμείς θα σας υποδείξουμε στα παρακάτω εύκολα βήματα πώς να συγχρονισετε το κινητό σας με την πάλαι ποτέ εφαρμογή κατασκευασμένη αποκλειστικά για προϊόντα της Apple.
Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρέπει να...
κατεβάσετε την εφαρμογή DoubleTwist τόσο στον υπολογιστή όσο και το android κινητό σας. Ουσιαστικά, η εφαρμογή εντοπίζει τη βιβλιοθήκη σας στο itunes και την συγχρονίζει σε ένα τρίτο media player (παρόμοιο με εκείνο του iPhone) στο κινητό σας.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα…

1. Κατεβάστε το DoubleTwist για Windows και DoubleTwist για Android

2. Συνδέστε την Android συσκευη σας στον υπολογιστή με USB. Ενεργοποιήστε την ρύθμιση USB αποθήκευση αρχείων (USB mass storage).


3. Πατήστε το Start στα Windows και γράψτε DoubleTwist στο search box. Ανοίξτε το πρόγραμμα.


4. Η Android συσκευη σας θα εμφανιστεί κάτω από τον τίτλο «συσκευές», στο αριστερό παράθυρο. Κάντε κλικ στη συσκευή σας για να την επιλέξετε.


5. Θα εμφανιστεί μια μπάρα, η οποία θα σας υποδεικνύει τον διαθέσιμο ελεύθερο χώρο στη συσκευή σας. Μπορείτε να τσεκάρετε τα κουτάκια για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον αυτόματο συγχρονισμό αρχείων.


6. Μπορείτε να μεταφέρετε χειροκίνητα τραγούδια/άλμπουμ, επιλέγοντάς τα από το Library του iTunes, με τον κλασικό «drag and drop» τρόπο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !