Το πιο εθιστικό παιχνίδι για iPhone είναι Ελληνικό

0
Το παιχνίδι είναι απλό, πιάσε το ποπ κορν, φάει το ποπ κορν. Όμως θα εθιστείς τόσο που δεν θα θέλεις να σταματήσεις να παίζεις.
Στόχος είναι να φας όλο το ποπ κορν του κόσμου. Πρέπει να ταΐσεις τον Corny τόσο ποπ κορν ώστε να περάσεις στο επόμενο επίπεδο.
Πρόκειται για άλλο ένα εθιστικό παιχνίδι για το iPhone που.. δεν έχει δύσκολο χειρισμό και και χρησιμοποιεί την αφή για τον έλεγχο των κινήσεων του Corny. Όλα γίνονται με ένα γλίστρημα του χεριού πάνω στην οθόνη και στόχος είναι να μαζέψεις όσο το δυνατόν περισσότερα ποπ κορν που κινούνται εδώ κι εκεί κάνοντας συνδυασμούς και εντυπωσιακές κινήσεις.
Υπάρχουν συνολικά 40 επιτεύγματα που πρέπει να βρεις και να ξεκλειδώσεις ενώ το νόμισμα του παιχνιδιού είναι η δραχμή. Μάζεψε δραχμές και αγόρασε bonus, βόμβες, κλπ.
Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μέσω iTunes για iPhone και iPad και κοστίζει 0.79 ευρώ ενώ έχει αναπτυχθεί από Έλληνες προγραμματιστές
Σίμος Κοσμετάτος - simosego@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !