Speak Events Cydia Tweak: Κάντε το κινητό σας να μιλά χωρίς την Siri η την Sara

10
Ένα καταπληκτικό tweak ανέβηκε πριν λίγες ώρες και ήδη έχει κάνει θραύση στον cydia αφού αναλαμβάνει να σας μιλά για ότι χρειάζεστε χωρίς εσείς να πατάτε κάτι και το κυριότερο χωρίς την Siri την Sara η οτιδήποτε άλλο.
Για παράδειγμα έχετε μια νέα ειδοποίηση η ένα νέο μήνυμα τότε το SpeakEvents θα σας ειδοποιήσει και αν θέλετε μπορεί και..
να σας τα διαβάσει η να σας διαβάσει τα βιβλία σας από την εφαρμογή iBooks και πολλά άλλα.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τις εφαρμογές που θέλετε να μιλά η ακόμα και την ώρα που θέλετε.
Προς το παρόν υποστηρίζει λίγες γλώσσες αλλά ο δημιουργός του μας υπόσχεται να προσθέσει περισσότερες σε μελλοντικές αναβαθμίσεις και είναι οι εξής:((en, de, pl, cz, es, ru)
Το tweak προς το παρόν διατίθεται δωρεάν για αυτό αν σας ενδιαφέρει σπεύσατε να το κατεβάσετε από τον cydia στο ρεπό του BigBoss


Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Altus: καταρχην να πω ενα μεγαλο μπραβο για την γρηγορη αλλαγη στον τροπο που φορτωνει και φαινεται το site. Πιστεψε με ετσι ειναι πολυ πιο γρηγορο, πιο ευχαριστο στο ματι και πιο επαγγελματικο. ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! :-)

    Τωρα για το SpeakEvents να πω οτι περιμενα πολυ καιρο και ειδα σημερα οτι. Βγηκε κατι αντιστοιχο. Δεν ξερω ομως πως θα τα πηγαινει στον τομεα της μπαταριας και στο θεμα της ικανοτητας του. Παντως το να ακους το κινητο να σου μιλαει για διαφορα ειναι πολυ cool! Για να δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Argonaytis, μολις ειδα ουι τα σχολια φαινονται λιγο αχνα. Θα προτεινα να ειναι πιο σκουρα τα γραμματα και το φοντο να παραμεινει ως εχει.

    Επισης κατεβασα το SpeakEvents και παρατηρησα οτι αν δεν πληρωσεις για αυτο μεσα απο την εφαρμογη, οι λειτουργιες του δεν ενεργοποιουνται. Ουτε την ωρα λεει ανα ωρα ουτε και καπου αλλου. Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ενεργοποιηθει το license του πληρωνοντας πρωτα. Καμια ιδεα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα μπηκα στην περιεργεια και αγορασα την εφαρμογη μεσω του paypal μου και σας αναφερω οτι δουλευει πλεον κανονικα στην ωρα, στα email (εχει πλακα λιγο γιατι στα ελληνικα μιλαει σαν αντρας και οτι ειναι στα αγγλικα μιλαει η... Siri! :-) ειναι λιγο κουφο να τα ακους ανακατα αλλα εχει φαση. Αυτο που διαβαζει ειναι το θεμα. Και μαλιστα αναφερει και την λεξη Subject πραγμα που δεν ηταν και απαραιτητο. Περιμενω να λειυοφτγησει στο 10% της μπαταριας και βασικα στα μηνυματα και στις επαφες. Ειδωνεν! Απο μπαταρια μεχρι στιγμης λογικη καταναλωση. Καλη συνεχεια σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση να σε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μολις εστειλα στον developer ενα email νε τα ακολουθα. Πιστευω να καταλαβει τι εννοω. Κατα τα αλλα οταν φορτιζει αναφερει ανα 5-10 % την φορτιση. Καλο αυτο και ωραιο. Κατι ομως που ειναι ομορφο ειναι οτι λεει στα αγγλικα πρωτα: Battery charge και αμεσως μετα αναφερει στα ελληνικα το ποσοστο επι τοις εκατο. Αυτο αναφερω στο email μου στον defeloper να κοιταξει καπως. Για να δουμε τι θα μας απαντησει αυριο. ;-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σε όλους ! Εάν βγεί σε κάποιο άλλο repo ενημερώστε με ! Σας ευχαριστώ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα σε ολους!

    Μιλησα με τον developer σημερα και του ανεφερα μερικα λαθακια που αντομετωπιζε ι η εφαρμογη. Καποιες η ωρα δεν αναφερεται σωστα και αντι για καθε ωρα λεει πχ 23:00 ενω η ωρα δειχνει 23:03.

    Επισης τις επαφες δεν τις λεει οταν παιρνει καποιος τηλεφωνο. Προσθεσε ολες της εταρμογες στις γνωστοποιησεις αλλα τιποτα. Μονο τα emaIl τα διαβαζει μισα ελληνικα και μισα αγγλικα.

    Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι θα κανω την μεταφραση της εφαρμογης στα ελληνικα. Οποτε αυριο εχει δουλιτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα με ενδιαφέρει και εμενα αν καταφέρεις κάτι στείλε μου το αρχείο deb

      Διαγραφή
  8. Εστειλα ηδη το μεταφρασμενο αρχειο στον developer και συντομα θα βγαλει update και στα ελληνικα. :-)

    ΥΓ: το σιγουρο ειναι οτι θα με δειτε γραμμενο στο About της εφαρμογης μετα το update οπως μου ζητησε. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !