To superbasket.gr είναι παντού AppStore

0
To superbasket.gr σας φέρνει πιο κοντά με το άθλημα που όλοι αγαπάμε, ανα πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε από το κινητό σας, αρκεί να κατεβάσετε την εφαρμογή μας και φυσικά το κινητό σας να διαθέτει πρόσβαση στο internet (wi/fi ή 3G).
H εφαρμογή εμφανίζεται εύκολα στην αναζήτηση στα αντίστοιχα market places (android marketplace, app store iphone, και σύντομα στο windows phone market) και είναι διαθέσιμη σε όλους και εντελώς δωρεάν.
Οι πρώτες δύο εφαρμογές για iphone και android είναι...
έτοιμες και διαθέσιμες και σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και η ανανεωμένη έκδοση τους (έκδοση 2.0) που θα σας φέρει ακόμα περισσότερες ειδήσεις και εκπλήξεις.

Η εφαρμογή για τα windows κινητά θα είναι και αυτή διαθέσιμη στις επόμενες μέρες και θα έχει κατευθείαν την έκδοση 2.0.

Για αρχή της κυκλοφορίας της εφαρμογής, θα έχετε πρόσβαση στην ροή ειδήσεων, στα blogs των φιλόσοφος, σφυρίχτρας και spy και τέλος στα βίντεο από το επίσημο κανάλι μας στο youtube.
Στην ανανεωμένη έκδοση θα δείτε περισσότερα blogs και περισσότερες μπασκετικές κατηγορίες και κάποιες εκπλήξεις που θα τις παρουσιάσουμε μόλις κυκλοφορήσει η ανανέωση της εφαρμογής.

IPHONE:
http://itunes.apple.com/us/app/superbasket.gr/id500363260

ANDROID:
https://market.android.com/details?id=com.appmakr.app450092

WINDOWS PHONE:
σύντομα διαθέσιμο 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !