Η Βιοιατρική στο κινητό σας! AppStore

0
Η Βιοιατρική, πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, σας εξασφάλισε τη δυνατότητα να έχετε στο κινητό σας το ιατρικό σας αρχείο. Αφορά μόνο για τις εξετάσεις αίματος προς το παρόν και η σύνδεση γίνεται μέσω των iPhones της Apple. Η αποθήκευση των προσωπικών ιατρικών δεδομένων στο κινητό σας, γίνεται με την χρήση της φωτογρφικής μηχανής του κινητού σας, από την έντυπη γνωμάτευση που παραλαμβάνετε από την Βιοιατρική. Στο κάτω αριστερά μέρος της γνωμάτευσης τυπώνεται ένας δισδιάστατος κωδικός (QRBC) τον οποίο "φωτογραφίζετε" με το κινητό σας Στη συνέχεια..
χρησιμοποιόντας τον κωδικό που αναγράφεται στην κάρτα Υγείας της Βιοιατρικής, αποκτάτε ηλεκτρονική πρόσβαση στις τελευταίες εξετάσεις σας ή και στο σύνολο του ιατρικού σας αρχείου στην Βιοιατρική (παλαιότερες γνωματεύσεις).
Απαραίτητα στοιχεία είναι:

    Να έχετε τον κωδικό πρόσβασης (Αριθμός της κάρτα σας ή ζητήστε τον από τη γραμματεία).
    Να διαθέτετε σχετικής τεχνολογίας κινητό τηλέφωνο με κάμερα (iPhone).
    Να έχετε στα χέρια σας την έντυπη γνωμάτευση.
Με αυτό το τρόπο έχετε στην διάθεσή σας το ιατρικό σας αρχείο, στο κινητό σας σε κάθε ανάγκη. Επίσης μπορείτε να τηρείσετε το αντίστοιχο αρχείο των ανήλικων παιδιών σας! Είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο, σε κάθε επίσκεψη σε ιατρό, να έχετε την δυνατότητα της άμεσης αναδρομής στα ιατρικά δεδομένα του παιδιού σας.

Αναζητήστε την εφαρμογή της Βιοιατρικής στο Apple Store με την λέξη κλειδί: Biomed



Οδηγίες Χρήσης

Εισαγωγή των αποτελεσμάτων της/των επισκέψεων σας στην Βιοιατρική με σκοπό την δημιουργία του Ιατρικού Ιστορικού σας, στο τηλέφωνό σας.

Αυτή η επιλογή σας δίνει την δυνατότητα να έχετε ανά πάσα στιγμή μαζί σας (στο κινητό σας) τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας και της έυκολης επίδειξης τους στον ιατρό σας. Μπορείτε να εισάγετε τα αποτελέσματα κάθε επίσκεψης σας ξεχωριστά (Αποτελέσματα Επίσκεψης) ή μαζικά όλα τα αποτελέσματα των επισκέψεων σας από μια συγκεκριμένη ημερομηνία και πίσω (Όλα τα Αποτελέσματα).


Η εισαγωγή των αποτελεσμάτων σας γίνεται με τον παρακάτω τρόπο:
α. Η λήψη των αποτελεσμάτων γίνεται μέσω Internet, άρα ενεργοποιήστε την πρόσβαση Internet (μέσω wi-fi ή 3G) στην συσκευή σας.

β. Πατήστε στην επιλογή Αποτελέσματα Επίσκεψης (για μια μεμονωμένη επίσκεψη) ή στην επιλογή Όλα τα Αποτελέσματα (για μαζική εισαγωγή).

γ. Στο πεδίο: Κωδ. Πελάτη , εισάγετε τον κωδικό πελάτη, ο οποίος αναγράφεται στην Κάρτα Υγείας της Βιοιατρικής που έχετε στην διάθεσή σας.

(Αν δεν έχετε Κάρτα Υγείας Βιοιατρικής, μπορείτε να την προμηθευτείτε έυκολα και δωρεάν από την πλησιέστερη μονάδα της Βιοιατρικής).

Στην συνέχεια πατήστε στο πλήκτρο Σάρωση Barcode (ακριβώς παρακάτω). Μόλις ενεργοποιηθεί η camera της συσκευής σας, χρησιμοποιήστε την για να σαρώσετε το QR-Barcode που βρίσκεται κάτω αριστερά στο χαρτί των αποτελεσμάτων σας που έχετε παραλάβει από την Βιοιατρική όπως φαίνεται στο παρακάτω σχέδιο.


Ο συνδυασμός του κωδικού πελάτη και του QR-Barcode που μόλις έχετε σαρώσει θα έχει σαν αποτέλεσμα την λήψη των αποτελεσμάτων σας μέσω Internet. Προσοχή! Για την σάρωση χρησιμοποιείτε μόνο το ένα (1) barcode από αυτά που βρίσκονται στο σύνολο των σελίδων των αποτελεσμάτων σας.

Για να συνεχίσετε την διαδικασία εισαγωγής και αποθήκευσης των αποτελεσμάτων σας, πατήστε στο πλήκτρο Επόμενο (Πάνω δεξιά στην μπάρα πλοήγησης με πράσινο χρώμα).

δ. Στην οθόνη που θα εμφανιστεί μπορείτε να δείτε την λίστα των αποτελεσμάτων σας για τις επισκέψεις ή την επίσκεψη που έχετε σαρώσει. Σε κάθε αποτέλεσμα υπάρχει η ένδειξη Μη αποθηκευμένο ή Αποθηκευμένο ανάλογα αν το αποτέλεσμα είναι ή όχι ήδη αποθηκευμενο στην συσκευή σας. Πατήστε στην επιλογή Αποθήκευση για την εισαγωγή και την αποθήκευση των αποτελεσμάτων σας. Προσοχή! Ανάλογα με τον όγκο των εξετάσεων σας η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά.




Αφού έχετε εισάγει αποτελέσματα των εξετάσεων σας στην συσκευή σας, μπορείτε να δείτε το ιστορικό σας επιλέγοντας Ιστορικό Εξετάσεων. Για λόγους ασφαλείας, θα σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης (password). Αν δεν έχετε δηλώσει κάποιο κωδικό ασφαλείας, πατήστε στην επιλογή Διαχείριση (κάτω δεξιά), και στην συνέχεια Αλλαγή Password. Εισάγετε το νέο κωδικό πρόσβασης 2 φορές και πατάτε στο πλήκτρο Αποθήκευση. Ο κωδικός είναι προσωπικός, θα πρέπει να αποτελέιται απο αριθμητικά ψηφία και θα πρέπει να τον θυμάστε. Κάθε φορά που θα θέλετε να δείτε το ιστορικό σας θα πρέπει να τον εισάγετε.

Αφού έχετε εισάγει των κωδικό πρόσβασης με επιτυχία, θα εμφανιστεί η λίστα με τους κωδικούς πελατών για τους οποίους έχουν βρεθεί αποθηκευμένα αποτελέσματα. Πατήστε στον κωδικό πελάτη που σας ενδιαφέρει.
Από την λίστα των επισκέψεων, επιλέγετε την ημερομηνία (επίσκεψη) που σας ενδιαφέρει και στην λίστα των εξετάσεων επιλέξετε την εξέταση που σας ενδιαφέρει , ώστε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής.


Για να δείτε τα γραφήματα των εξετάσεων επιλέξτε Γραφήματα Εξετάσεων.

Από την λίστα των εξετάσεων επιλέξτε την εξέταση που σας ενδιαφέρει ,ώστε να δείτε το γράφημα των τιμών ανά επίσκεψη.

Πατήστε το πλήκρο Τιμές για να δείτε τις τιμές του αποτελέσματος ανά ημερομηνία επίσκεψης.

Για να κατεβάσετε το εγχειρίδιο λειτουργίας (σε μορφή pdf), πατήστε εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !