Έρευνα: Tα μισά αμερικανικά νοικοκυριά διαθέτουν τουλάχιστον 1 προϊόν Apple

0
Τα μισά περίπου αμερικανικά νοικοκυριά διαθέτουν τουλάχιστον ένα προϊόν της Apple, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το CNBC.
Πρόκειται για πάνω από 55 εκατ. σπίτια τα οποία σύμφωνα με την έρευνα, διαθέτουν τουλάχιστον ένα iPhone, iPad, iPod ή υπολoγιστή Mac.
Επιπλέον, ένα στα δέκα σπίτια που δεν διαθέτουν κάποια από τα παραπάνω gadget, σκοπεύει να...

αποκτήσει την επόμενη χρονιά.
Η εταιρεία σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τυχόν κορεσμό των προϊόντων της σύντομα. Οι αμερικανοί δεν σταματούν σε μια μόνο συσκευή. Συνολικά το μέσο νοικοκυριό διαθέτει 1,6 συσκευές της Apple με σχεδόν το ¼ αυτών να δηλώνει ότι, σχεδιάζει να αγοράσει τουλάχιστον ένα την επόμενη χρονιά.
«Πρόκειται για ένα φανταστικό επιχειρηματικό μοντέλο, όσα περισσότερα προϊόντα διαθέτει κανείς, τόσο περισσότερο πιθανό είναι να αγοράσει κανείς και άλλα», ανέφερε ο Jay Campbell, αντιπρόεδρος του Hart Research Associates, που διεξήγαγε την έρευνα.
Σύμφωνα με την έρευνα ο κύριος όγκος αγοραστών τείνουν να είναι άνδρες, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και νεότεροι. Ενώ είναι εξίσου πιθανό να είναι ιδιοκτήτες ενός ή περισσοτέρων ακινήτων.
Από αυτούς το 28% βγάζει λιγότερα από $30,000 τον χρόνο, συγκριτικά με το 77% όσων κερδίζουν πάνω από $75,000 σε ένα χρόνο.
Όσοι ανήκουν στην υψηλότερη εισοδηματική κλίμακα διαθέτουν κατά μέσο όρο 3 συσκευές της Apple, σε σχέση με το 0,6 που διαθέτουν τα χαμηλότερα εισοδήματα.
Πηγή:www.capital.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !