Δύο ταινίες για τον Στιβ Τζομπς

0

O Αστον Κούτσερ, με ατού την ομοιότητά του με τον συνιδρυτή της Apple, θα πρωταγωνιστήσει σε βιογραφία του. Στα σκαριά και δεύτερη, μεγαλεπήβολη παραγωγή

Αριστερά, ο Στιβ Τζομπς σε νεαρή ηλικία. Δεξιά, ο Αστον Κούτσερ που θα τον υποδυθεί. Η ομοιότητα είναι χαρακτηριστική...
Αριστερά, ο Στιβ Τζομπς σε νεαρή ηλικία. Δεξιά, ο Αστον Κούτσερ που θα τον υποδυθεί. Η ομοιότητα είναι χαρακτηριστική...
Μπορεί ν' ακούγεται παράδοξο που ένας ηθοποιός σαν τον Αστον Κούτσερ, γνωστός κυρίως ως πρώην σύζυγος της Ντέμι Μουρ και όχι σαν μεγάλο υποκριτικό ταλέντο, θα υποδυθεί τον Στιβ Τζομπς σε μια κινηματογραφική βιογραφία του που ετοιμάζεται πυρετωδώς, όμως δεν είναι και τόσο.
Ισως γιατί ο Κούτσερ μοιάζει αρκετά στον..
συνιδρυτή της Apple στα νιάτα του και αυτό που νοιάζει τους συντελεστές της ανεξάρτητης παραγωγής «Jobbs» είναι να ξεκινήσουν τη βιογραφία από τα χίπικα χρόνια του επιχειρηματία, όπως προβλέπει το σενάριο του Ματ Γουάιτλι.
Ιδανική «φάτσα» γι' αυτό ο 34χρονος Κούτσερ θα πρέπει ν' αποδειχτεί άξιος ενσαρκωτής του Στιβ Τζομπς στην πρώτη από τις δύο ανταγωνιστικές εκδοχές της ζωής του στο σινεμά.
Μπεστ σέλερ
Την ώρα που ο Τζόσουα Μάικλ Στερν («Ο κος Κανένας») ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά ως σκηνοθέτης στα γυρίσματα του φιλμ που ξεκινούν τον Μάιο, τα βλέμματα στρέφονται και στη δεύτερη ταινία για τον Στιβ Τζομπς, σαφώς πιο μεγαλεπήβολη καθώς βασίζεται στην μπεστ-σέλερ βιογραφία του Γουόλτερ Αϊζακσον, «Steve Jobs: The exclusive biography», τη μόνη που είχε εξασφαλίσει την έγκριση του επικεφαλής της Apple.
Μεγάλη παραγωγή της Sony, η ταινία ανακοινώθηκε το φθινόπωρο, μετά τον θάνατο του Τζομπς, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο ποιος θα αναλάβει το σενάριο, μιας και ο βραβευμένος με Οσκαρ Ααρον Σόρκιν («The social network») είχε δηλώσει τον Νοέμβριο ότι «το σκέφτεται».
Στο άμεσο μέλλον, τα αντιμαχόμενα πρότζεκτ θα κονταροχτυπηθούν για την εύνοια του κοινού, δεδομένης της υψηλής δημοτικότητας του πρόωρα χαμένου ιδρυτή της διάσημης τεχνολογικής εταιρείας αλλά και της εγκεκριμένης βιογραφίας του που κυκλοφόρησε 19 ημέρες μετά τον χαμό του, για να πουλήσει πάνω από 379.000 αντίτυπα στις ΗΠΑ μέσα σε μία βδομάδα.
  • «Πειρατές»
    Μέχρι σήμερα, υπάρχει μόνο μία ταινία γύρω από τη ζωή του Στιβ Τζομπς, το δραματοποιημένο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ «Οι Πειρατές της Σίλικον Βάλεϊ» (1999).
Αντα Δαλιάκα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !