Ακόμα μια αναβάθμιση (μες την νύχτα για εμάς) του RedSnow

7
Νέα αναβάθμιση έχουμε μέσα σε λίγες ημέρες από την ομάδα DevTeam που όπως φαίνεται δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια αλλά διαμόρφωσε το redsnow με τέτοιον τρόπο που στα extras πρόσθεσε νέες δυνατότητες όπως να μπορούμε να αποθηκεύσουμε το ξεκλείδωμα τις συσκευής μας για μελλοντική χρήση.
Αν θέλετε να κατεβάσετε..
την νέα έκδοση του redsnow  (0.9.10b8) πατήστε ανάλογα με το σύστημα σας τον αντίστοιχο σύνδεσμο πιο κάτω.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Jailbreak Gia IPad 2 kseroume Kati Argonayti?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα, με το SAM ξεχναμε το Ultrasnow ? Εγω ειμαι τωρα στη 5.0.1 θα το κανω αργοτερα JB & Unlock 5.1 με redsnow ? (Sam ) η οπως παλια ipsw χωρισ BB και ultrasnow? Ευχαριστω!
    Gabriella

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια σου πολλά Gabriella..αν αναβαθμίσεις θα αλλάξει η BB και δεν θα υποστηρίζεται από το Ultrasnow και εξάλλου με αυτό μπορείς να κρατήσεις τους φακέλους και κάθε φορά που θα αναβαθμίζεις το κάνεις jailbreak και με ftp θα τους βάζεις μέσα και είναι σαν να το έχεις για πάντα ξεκλείδωτο.

      Διαγραφή
  3. χρονια πολλα και σε εσενα :) Χμ δεν ειμαι σιγουρη αν καταλαβα. Παντα για να μη αλλαξω BB εφτιαχνα με redsnow NO_BB_iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw. οστε να κρατησω την 01.59.00. ετσι ειχα και το ultrasnow. Αυτο θα αλλαξει τωρα ? τωρα πρεπει να κανουμε unlock με SAM ? Δεν καταλαβα αυτο που ειπες το περναω με FTP. Ειναι στης οδηγιες του SAM ?
    Σε ευχαριστω. Gabriella.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκανες και έφτιαχνες custom γιατί θα αναβάθμιζες και την BB.
      και μετά δεν θα μπορούσες με ultrasnow να κάνεις κάτι.
      Ftp λέγεται το πρόγραμμα που μπαίνουμε στα αρχεία του κινητό όπως για παράδειγμα το winscp για τα wintows και αφού το ξεκλειδώσεις με Sam μετά τρέχεις το τελευταίο redsnow που έχει μέσα την επιλογή για να αποθηκεύσεις το ξεκλείδωμα και έτσι κάθε φορά που θα σου κλειδώνει αν αναβαθμίζεις θα βάζεις το φάκελο μέσα και θα σου ξεκλειδώνει εύκολα.

      Διαγραφή
    2. Ara mporw na kanw jailbreak to iPad 2?

      Διαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !