Ο ιδρυτής της Apple δεν έχει... ίντερνετ

0
Δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι. Εγώ, ο Στιβ Βόσνιακ, δεν έχει ασύρματο δίκτυο στο σπίτι μου", δήλωσε ένας εκ των ιδρυτών μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, της Apple.
Όπως είπε κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Αυστραλία, για να συνδεθεί στο ίντερνετ χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο μάλλον περιττό είναι να πούμε τι μάρκας είναι.
Ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του Στιβ Τζομπς τόνισε πως ο μόνος τρόπος...
για να αποκτήσεις ίντερνετ στη Σίλικον Βάλεϊ, όπου βρίσκεται το σπίτι του, είναι μέσω μίας εταιρείας, που έχει το μονοπώλιο, στην οποία ο ίδιος αρνείται να υποκύψει.
Ακόμη, ο ισχυρός άνδρας της Apple αναφέρθηκε στην αλλαγή που έχουν φέρει στη ζωή μας τα smartphones.
"Όταν μεγάλωσα εγώ, είχαμε γραφομηχανές... ήταν οδυνηρό. Τώρα έχουμε τους υπολογιστές και γράφουμε ό,τι θέλουμε σε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό από κάθε άλλη εποχή. Τα κινητά άλλαξαν την ζωή μου με τρόπους που δεν είχα φανταστεί ποτέ. Βλέπω τα smartphones, όλα τα smartphones. Στην αρχή και πριν το iPhone είχαν πολλοί άνθρωποι που το χρησιμοποιούσαν ως κινητό τηλέφωνο, όμως σήμερα, το χρησιμοποιούμε πιο πολύ για να μπαίνουμε στο ίντερνετ κι είναι το ίντερνετ που παίρνουμε μαζί μας και μπορεί να κάνει και καμία κλήση", είπε.
Πηγή: Telegraph

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !