Θυμό προκαλεί η ενδεχόμενη αλλαγή στο μέγεθος του iPhone 5

0
Τα σχέδια της Apple να αλλάξει την είσοδο φόρτισης στο νέο iPhone 5 με μια πιο μικρή υποδοχή προκαλεί θυμό στους φίλους της εταιρείας που θα πρέπει να πετάξουν όλα τους τα αξεσουάρ.
Οι πιστοί φίλοι της Apple που αγοράζουν χρόνια το iPhone αλλά και έχουν επενδύσει σε μια σειρά από αξεσουάρ θα πρέπει να πετάξουν όλα τους τα αεξασουάρ σε περίπτωση που...
η Apple όντως αλλάξει την υποδοχή του φορτιστή.
Το κινητό 5ης γενιάς που αναμένεται στην Αμερικανική αγορά το φθινόπωρο του 2012 φημολογείται ότι θα έχει μια νέα υποδοχή για φορτιστή που θα είναι πιο μικρή.
Η φημολογία προκάλεσε ήδη το θυμό των χρηστών που δεν θέλουν να αλλάξει η υποδοχή του φορτιστή καθώς θα αχρηστευθούν όλα τα αξεσουάρ που έχουν ήδη αγοράσει.
Οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο δείχνουν μια μικρότερη και πιο στρογγυλεμένη υποδοχή για φορτιστή στο ίδιο σημείο που ήταν και η παλαιότερη υποδοχή.
Η Apple δεν σχολίασε τα δημοσιεύματα όμως ο θυμός των θαυμαστών της είναι διάχυτος και ίσως αποτρέψει την εταιρεία από το να λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση.
Επιμέλεια: Σίμος Κοσμετάτος - simosego@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !