IDC, Τα μισά smartphones του κόσμου έρχονται από την Apple και τη Samsung

0
Διαβάζοντας κανείς την είδηση αυτή καταλαβαίνει γιατί οι δύο εταιρείες κονταροχτυπιούνται ανελέητα με κάθε τρόπο και συχνά με όχι και τόσο… θεμιτά μέσα. Τους ανήκει περίπου η μισή αγορά των smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ η Samsung διατηρεί την πρωτοκαθεδρία της κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2012.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC, το δεύτερο τρίμηνο του έτους πωλήθηκαν....
406 εκατομμύρια smartphones, σε σύγκριση με τα 401.8 εκατομμύρια το ίδιο τρίμηνο πέρυσι. Σε γενικές γραμμές εντοπίζεται μεγάλη ζήτηση για τα εξελιγμένα κινητά τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο, με την Samsung να καταφέρνει να πουλήσει 50 εκατομμύρια συσκευές, διπλασιάζοντας το μερίδιο που είχε στην εν λόγω αγορά πριν από μερικά χρόνια.
Η Nokia είδε τις πωλήσεις των Symbian και MeeGo συσκευών της να πέφτουν, αλλά η απώλεια αντισταθμίστηκε από τα Windows Phones. Αξίζει να σημειωθεί ότι η IDC βλέπει διπλασιασμό των πωλήσεων που έχουν πάνω τους το λογότυπο της Nokia και το λειτουργικό της Microsoft. H HTC δεν είναι πλέον στο Top3, αλλά εμφανίζει βελτίωση μεγεθών, ενώ μία θέση στο Top 5 κερδίζει η ΖΤΕ.
Συντάκτης: .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !