iSTS Twilight Pro: Cydia theme Dreamboard Ένα καταπληκτικό θέμα για το iphone σας

4
Το έχω πει και άλλες φορές πως τα καλύτερα θέματα έχουν βγει για το dreamboard αφού κάνουν ένα iphone κυριολεκτικά να γίνετε αγνώριστο και πολύ πιο όμορφο.
Ένα τέτοιο θέμα είναι και το σημερινό που ανέβηκε στον cydia με το όνομα iSTS Twilight Pro και εκτός από όμορφο που θα κάνει το iphone θα γίνει και πολύ πιο λειτουργικό έχοντας όλα σε μια τάξη όπως εφαρμογές παιχνίδια εργαλεία και πολλά άλλα.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πιο κάτω και θα το βρείτε στο ρεπό του ModMyi...


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Φιλε Αργοναυτη εβαλα το συγκεκριμενο θεμα και θελω να σε ρωτησω τα εξης:α)Η status bar μου δεν μοιαζει με αυτην στις φωτο β)Η lock screen μου δεν εχει αλλαξει καθολου με βαση παλι με οτι δειχνουν οι φωτο γ)αν υπαρχει τροπος να ρυθμισω τον καιρο να δειχνει τον καιρο της πολης μου και τελευταιο δεν λες πουθενα οτι το θεμα ειναι επι πληρωμη(3$).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)H lockscreen έπρεπε να σου αλλάξει σε εμένα άλλαξε όπως είναι στην εικόνα μήπως έχεις κάποιο άλλο tweak που δεν την αφήνει?
    2)Η Statusbar δεν άλλαξε γιατί δεν είναι στο θέμα αλλά ένα εικονίδιο από το zeppelin
    3)Ναι τον καιρό μπορείς να τον αλλάξεις από τις ρυθμίσεις του θέματος και τέλος ποτέ δεν αναφέρω ότι κάτι είναι επί πληρωμή γιατί είναι δικό σου θέμα απλά προτείνω την πραγματική πηγή και όχι για παράδειγμα το xsellize που θα το βρείς δωρεάν...καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mou argei apisteuta na katebei. uparxei dinatotita na to katebasoume apo to pc kai na to perasoume meta sto iphone;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !