Picture Purrfect FrameUp Widget: Cydia theme free

2
Το  Picture Purrfect FrameUp Widget είναι ένα θέμα που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο θέμα που ήδη έχετε αλλά και μόνο του.
Έχετε πολλούς λόγους για να το κατεβάσετε γιατί...
1)είναι δωρεάν 2)δεν σας χαλά το θέμα σας εκτός από την οθόνη κλειδώματος αλλά πιστεύω θα σας αρέσει 3)είναι πολύ εύκολο να το προσαρμόσετε 4)σας δείχνει τον καιρό και την ώρα όπου και αν βρίσκεστε.
Αφού το κατεβάσετε, με το ifile αλλάζετε ότι θέλετε,εγώ για παράδειγμα έβαλα θερμοκρασία σε Κελσίου σβήνοντας τα δυο "f" και γράφοντας "c" και την τοποθεσία (όπως φαίνεται στην φωτογραφία) που την βρήκα στο http://weather.yahoo.com γράφοντας την πόλη μου στην μπάρα θα βγει ο αριθμός και τον αλλάζουμε στο αρχείο "config.js"

στην οθόνη κλειδώματος δείχνει εκτός των άλλων και δυο φωτογραφίες σε κορνίζα που είναι η ταπετσαρία από την οθόνη κλειδώματος και η ταπετσαρία μέσα και στην μέσα οθόνη η μεσαία αλλάζει συνεχώς δείχνοντας τις φωτογραφίες σας
Το θέμα θα το βρείτε στο ρεπό του ZodTTD

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Καλημέρα φίλε μου Μπορεις να μου πεις τη διαδρομή στο I file για να κάνω τις αλλαγές Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διαδρομή με το ifile είναι: var/stash/themes/PP FrameUp/Setup/Confing.js

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !