Δεν θα υπάρχουν NFC λειτουργίες στο επερχόμενο iPhone

0
Με την Apple να έχει ανακοινώσει το Passbook το νέο της ηλεκτρονικό πορτοφόλι για την iOS 6, οι υποψίες για προσαρμογή NFC εξαρτημάτων στο επόμενης γενιάς iPhone αναζωπυρώθηκαν. Η τεχνολογία αυτή θα επιτρέπει να γίνονται συναλλαγές ασύρματα μέσω της υπηρεσίας Passbook.
Οι φήμες για την πιθανότητα προσθήκης NFC δυνατοτήτων δέχτηκαν μια ακόμη κρούση αναζωπύρωσης μόλις πριν λίγες ημέρες καθώς...
ένα μυστηριώδες νέο εξάρτημα εμφανίστηκε σε φωτογραφίες από την πρόσοψη του επόμενης γενιάς iPhone.

Η AnandTech θέλοντας να αναλύσει την άποψη της σχετικά και για ποιο λόγο είναι μάλλον απίθανο να δούμε NFC λειτουργίες στην επερχόμενη συσκευή, δηλώνει.
Given the primarily metal backside of the new iPhone, it’s highly unlikely that NFC is in the cards for this generation. In fact, given the very little space at top and bottom dedicated to those glass RF windows, you can almost entirely rule it out.
Ο πολύ καλά δικτυωμένος Jim Dalrymple προσθέτει τώρα και την δική του άποψη επί του θέματος και δηλώνει πολύ απλά “Yep” επιβεβαιώνοντας πως η AnandTech έχει φτάσει στο σωστό συμπέρασμα: Δεν θα υπάρχουν NFC λειτουργίες στο επερχόμενο iPhone.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !