Σας ευχαριστώ όλους...ARGONAYTIS

4
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που με εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας επάνω στις αγαπημένες μας συσκευές ήθελα να σας πω με αφορμή την επιτυχία που έχει η εφαρμογή του Blog στο AppStore.
Μέχρι στιγμής βρισκόμαστε στην πρώτη 20αδα στις δωρεάν εφαρμογές ξεπερνώντας ...
εφαρμογές μεγάλες όπως το Instagram,Viber,Chrome,Skype και πολλές άλλες και ανεβαίνουμε συνεχώς κάτι που δεν φανταζόμουν ούτε στα όνειρα μου.

Δυστυχώς όμως τα καλά τελειώνουν εδώ αφού η πηγή  που μου επέτρεπε να σας στέλνω τις ειδοποιήσεις μου έκοψε την πρόσβαση ζητώντας ένα χρηματικό ποσό που δεν πρόκειται να το διαθέσω.
Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιείτε κανονικά την εφαρμογή και όσοι επιθυμείτε να την κατεβάζετε από το appstore κανονικά και δουλεύει χωρίς προβλήματα και τις επόμενες ημέρες χάρη στην εθελοντική βοήθεια ενός φίλου του Blog θα δημιουργήσουμε μια καινούργια πιθανόν update αυτής και θα ξεπεραστούν τα προβλήματα.
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους και θα προσπαθώ στο δυνατό περισσότερο να γίνετε καλύτερο το blog με την δικιά σας βοήθεια

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Εισαι ΠΡΩΤΟΣ Φιλε Γιωργο & σου Ευχομαι ΠΑΝΤΑ Επιτυχιες , Στελιος Βιλανακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε μου εισαι η καθημερινη μου "επισκεψη"για ενημερωση των διαφορων tweaks...να εισαι καλα.κωστας δημητρακοπουλος(σερρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μονιμα η σελιδα στα αγαπημενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !