Κύπρος: H ΜΤΝ Φέρνει πρώτη το iPhone 5

0
Η ΜΤΝ ανακοινώνει ότι θα φέρει πρώτη στην Κύπρο το νέο iPhone 5. Πιο ειδικά η ΜΤΝ με ανακοίνωσή της τονίζει: 'Το smartphone με τις super δυνατότητες, λίγες μέρες μετά την παγκόσμια παρουσίασή του, κάνει την αποκλειστική, πρώτη εμφάνιση του στην Κύπρο μόνο στα ΜΤΝ Stores.
Εξάλλου, η ΜΤΝ αναφέρει ότι το νέο iPhone 5 βρίσκεται ήδη στα καταστήματά της σε όλη την Κύπρο και ....
θα διατίθεται προς πώληση σε λίγες μέρες: "Περιμένει όλους τους φίλους της τεχνολογίας να το δουν, να το δοκιμάσουν, να επεξεργαστούν τις νέες δυνατότητές του, να το απολαύσουν. Με το νέο iPhone 5 και το δίκτυο της ΜΤΝ μπορούν όλοι να απολαμβάνουν πολύ υψηλές ταχύτητες".
Μάλιστα ο CEO της ΜΤΝ, κ. Pieter Verkade, στη διάσκεψη τύπου για τα νέα MTN Stores δεσμεύτηκε ότι θα προσφέρει στους πελάτες μοναδικές εμπειρίες χρήσης. Η ΜΤΝ σήμερα το αποδεικνύει με την προσφέροντας το προνόμιο της πρώτης επαφής με το iPhone 5.
Ο κ. Verkade δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που πρώτοι στην Κύπρο φέρνουμε τη ναυαρχίδα της Apple, ένα τηλέφωνο σχεδιασμένο ώστε να αξιοποιεί τις υψηλες ταχυτητες που προσφερει το προηγμένο δίκτυο της ΜΤΝ".
Τα ΜΤΝ Stores είναι τα ειδικά διαμορφωμένα καταστήματα της ΜΤΝ στα οποία οι επισκέπτες βρίσκουν ό,τι πιο νέο προσφέρει η αγορά σε smartphones, tablets, laptops, notebooks, κινητά τηλέφωνα και accessories.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !