Το iPhone 5 έχει γίνει ήδη jailbreak

0
Δεν έχουν περάσει ακόμη ούτε 12 ώρες μετά την επίσημη έναρξη του iPhone 5 και o iOS hacker και developer Grant Paul (chpwn) έχει καταφέρει να κάνει jailbreak ένα iPhone 5 με το iOS 6 λειτουργικό σύστημα.
Το screenshot παραπάνω Tweeted στο Twitter απο τον chpwn χθές το βράδυ και δείχνει το ....
Cydia στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης. Ο Chpwn επιβεβαίωσε μέσω Twitter ότι το iPhone 5 στο screenshot είναι πράγματι jailbroken και ότι η εφαρμογή Cydia δεν ήταν απλά σε ένα iPhone Developer 5. Αυτή είναι μεγάλη είδηση για την κοινότητα jailbreak και αποκάλυψε ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ.
Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολία αν το στιγμιότυπο είναι από ένα iPhone 5, μπορείτε να δείτε την ανάλυση της οθόνης, η οποία είναι ψηλότερη από αυτή του iPhone 4 ή iPhone 4S, όπως κα την επιπλέον σειρά από εικονίδια εφαρμογών.
Σήμερα δεν υπάρχει εκτιμώμενος χρόνος άφιξης του jailbreak για το iPhone 5 και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι διαθέσιμο για αρκετούς μήνες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !