Η TomTom θα βοηθήσει την Apple

0
Η ολλανδική εταιρεία σχεδιασμού ψηφιακών χαρτών και εργαλείων πλοήγησης TomTom είναι πρόθυμη να βοηθήσει την Apple να λύσει τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στους χάρτες τους οποίους χρησιμοποιούν οι χρήστες των iPhone και iPad, όπως δήλωσε σήμερα μία εκπρόσωπός της.
Την Τετάρτη η Apple ξεκίνησε την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση του λογισμικού iOS6, όμως πολλοί απ' όσους την κατέβασαν στα κινητά τηλέφωνά τους εξέφρασαν ...
πολλά παράπονα και διαμαρτυρίες για τα λάθη που εμφανίζονται στους χάρτες και τις ελλιπείς πληροφορίες. Η εφαρμογή αυτή βασίζεται σε χάρτες της TomTom.
Η TomTom έχει δώσει την άδεια της στην Apple να χρησιμοποιήσει τους χάρτες όμως υποστηρίζει ότι, με τα στοιχεία που τους παρέχει, κάθε εταιρεία δημιουργεί τις δικές της, μοναδικές εφαρμογές.
"Υποστηρίζουμε την ποιότητα των χαρτών μας", δήλωσε η Κάρολιν Φίσερ, αντιπρόεδρος του τμήματος καταναλωτών της TomTom. Η Φίσερ απέφυγε να διευκρινίσει αν η Apple έχει ζητήσει βοήθεια από την ολλανδική εταιρεία, η οποία όμως δηλώνει έτοιμη να παράσχει τη συνδρομή της για να λυθούν τα προβλήματα.

ΠΗΓΗ: e-typos.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !