Παρουσιάστηκε το νέο iPad mini

1
Παρουσιάστηκε, το νέο iPad, μαζί με μια καινούργια έκδοσή του, το πολυαναμενόμενο «iPad mini», το οποίο, με μικρότερες διαστάσεις, έρχεται ν’ ανταγωνιστεί ευθέως τις «ταμπλέτες» άλλων κατασκευαστών, βασισμένες κατά κύριο λόγο στο λειτουργικό σύστημα Android.
Με προδιαγραφές παρόμοιες του μεγαλύτερου «αδερφού» του, αλλά διαστάσεις...
πιο εύχρηστες για αξιοποίησή του στο δρόμο και «στο χέρι», φιλοδοξεί ν’ αποτελέσει την προσφιλή λύση, κυρίως για όσους αισθάνονται «road warriors», αλλά και για φοιτητές και μαθητές, που έχουν την ανάγκη ανάγνωσης εκπαιδευτικών συγγραμμάτων.
Με την έναρξη της εκδήλωσης της Apple, ο Τιμ Κουκ επέδειξε τα νέα MacBook Pro με την οθόνη «Retina» στις 13 ίντσες, νέα MacBook Air, όπως και τα καινούρια μοντέλα των δημοφιλών iMac και Mac mini.
"Δεν βγάζουμε το πόδι μας από το γκάζι", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Tim Cook μιλώντας στην εκδήλωση.

Το iPad mini χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή A5, ενώ η οθόνη φτάνει τις 7,9 ίντσες. Η νέα ταμπλέτα έρχεται σε τρεις εκδόσεις: των 16GB με τιμή στα 329 δολ. των 32GB στα 429 δολ. και των 64GB στα 529 δολ.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Δηλαδη το iipad mini στην ουσια εΙναι ενα μικρο ipad 2 χωρις retina, σωστα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !