Η επόμενη WWJC θα λάβει χώρα στις 23 και 24 Αυγούστου 2013 στη Νέα Υόρκη

0
Έληξε εχθές το συνέδριο WWJC και τα μέλη του που ασχολούνται με το jailbreak και όχι μόνο ανανέωσαν το ραντεβού τους που ανακοίνωσαν μέσο twitter για τις  23 και 24 Αυγούστου 2013 στη Νέα Υόρκη.
Πέρα από διάφορες πληροφορίες σχετικά με το ios που αφορούν προγραμματιστές δεν έγινε γνωστό τίποτε για το jailbreak στο ios 6 και παρά ...
τις διαβεβαιώσεις ότι εργάζονται για αυτό φήμες στο διαδίκτυο από μεγάλα Site αναφέρουν πως εγκαταλείφθηκε και ίσως να μην ξανά κυκλοφορήσει αφού το παιχνίδι της γάτας (Apple) με το ποντίκι (Hacker) δεν έβγαζε πουθενά αφού πάντα υπήρχε απάντηση από την Apple.
Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο προσωπική μου άποψη είναι πως θα της γυρίσει μπούμερανγκ της Apple αυτό καθώς οι μισοί τουλάχιστον ιδιοκτήτες των συσκευών iphone/ipod/ipad το αγόραζαν γιατί με το jailbreak μπορούσαν κυριολεκτικά να το μεταμορφώσουν και αναγκαστικά θα στραφούν αλλού (βλέπε Android)
Ας ελπίσουμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !