Για Πάντα Γέλιο - Η απόλυτη εφαρμογή ψυχαγωγίας

0
Πρώτα από όλα θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας το όραμα μας. Τα Αστειάκια ξεκίνησαν σαν μια απλή εφαρμογή με ανέκδοτα, ώστε να μάθουμε μέσα από αυτό και να προχωρήσουμε σε μεγαλύτερα και ομορφότερα projects. Από τότε μάθαμε πάρα πολλά και ένα από αυτά που μάθαμε είναι ότι προτιμούμε να έχουμε λίγα projects και καλά παρά πολλά και μέτρια. Προτιμούμε την ποιότητα από την ..
ποσότητα στις εφαρμογές μας και αυτό εφαρμόσαμε και στην πρώτη μας εφαρμογή λοιπόν, τα Αστειάκια!! Αυτή η εφαρμογή, ενώ ξεκίνησε σαν μια απλή εφαρμογή με ανέκδοτα, στην πορεία έγινε πολλά περισσότερα! Και με την έκδοση 3.0, γίνεται ακόμα περισσότερα, ανέβηκε μερικά ακόμα επίπεδα!! Η εφαρμογή λοιπόν, άλλαξε τελείως κατεύθυνση μέσα από την έκδοση 3.0, μεγάλωσε και έτσι θεωρήσαμε ότι το όνομα που είχε δεν ανταποκρίνεται πια στα νέα της χαρακτηριστικά και στη νέα της κατεύθυνση. Έτσι, από σήμερα η εφαρμογή μας αλλάζει όνομα! Από σήμερα, Για Πάντα Γέλιο, θα είναι το νέο όνομα της εφαρμογής μας!! Και βέβαια, δημιουργήσαμε ένα ολοκαίνουριο εικονίδιο, το οποίο θεωρούμε ότι είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο ( τι λέτε και εσείς; )!

Το πρώτο μεγάλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας είναι ότι το Για Πάντα Γέλιο, από σήμερα υποστηρίζει θέματα!! Μόλις ανοίξετε για πρώτη φορά την εφαρμογή, θα αντικρήσετε το καινούριο θέμα που έχουμε φτιάξει για εσάς!!

IMG_0112.jpg

IMG_0557.jpg

Και ακόμα καλύτερα, το καινούριο θέμα υποστηρίζει και αυτό αλλαγή φόντου σε ανέκδοτα και βίντεο μέσα από 13 διαφορετικές επιλογές!
Αν δεν σας αρέσει το καινούριο θέμα ή το βαρεθείτε κάποια στιγμή, μπορείτε να γυρίσετε πίσω στο παλιό μέσα από την επιλογή θέματος!

2012-10-29-22.21.42.jpg

Για την ώρα έχουμε δυο θέματα για εσάς να διαλέξετε, με πολλά νέα θέματα να έρχονται σύντομα!!

Το επόμενο χαρακτηριστικό για το οποίο θα θέλαμε να συζητήσουμε μαζί σας, είναι και αυτό για το οποίο λέμε ότι η εφαρμογή μας άλλαξε τελείως κατεύθυνση. Το Για Πάντα Γέλιο λοιπόν, δεν επικεντρώνεται πια στο υλικό που βάζουμε εμείς για εσάς ( χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να εμπλουτίζουμε την εφαρμογή μας με καινούριο υλικό ), αλλά επικεντρώνεται στο υλικό που δημιουργήτε εσείς και μοιράζεστε με τους φίλους σας!! Ένα ένα λοιπόν θα τα πούμε αναλυτικά!

Πρώτα από όλα, το Για Πάντα Γέλιο σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε τις δικές σας κατηγορίες, μέσα στις οποίες θα βάλετε τα δικά σας ανέκδοτα ή βίντεο ( χρησιμοποιώντας link από το YouTube )!!

2012-10-29-22.31.13.jpg 2012-10-29-23.43.02.jpg

Δημιουργήστε τις δικές σας κατηγορίες, εισάγετε τα δικά σας ανέκδοτα ή βίντεο και δημιουργήστε τη δικιά σας αστεία συλλογή!!

Και ξέρετε πιο είναι ακόμα πιο απίθανο; Ότι τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας κατηγορίες και να ηχογραφήστε τους δικούς σας ήχους ώστε να δημιουργήσετε την δικιά σας αστεία συλλογή με ήχους!

IMG_0119.jpg

Τα ανέκδοτα, βίντεο και ήχοι που εισάγετε, συμπεριφέρονται ακριβώς όπως αυτά που έχουμε βάλει εμείς για εσάς! Για παράδειγμα, μπορέιτε να τα βάλετε στα αγαπημένα, να τα ορίσετε ως διαβασμένα, αδιάβαστα, να βάλετε σελιδοδείκτες στις δικές κατηγορίες κ.τ.λ.
Αλλά και η μετάβαση στις κατηγορίες που φτιάχνετε εσείς γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Χρησιμοποιήστε κινήσεις με ένα δάκτυλο ώστε να μεταφερθείτε από καταχώρηση σε καταχώρηση στις δικές κατηγορίες ή κινήσεις με δυο δάκτυλα ώστε να μεταφερθείτε ανάμεσα στις κατηγορίες σας!
Επίσης όπως μπορείτε να ταξινομίσετε τις κατηγορίες που φτιάχνετε, έτσι μπορείτε να ταξινομίσετε και τα ανέκδοτα, βίντεο ή ήχους ή μπορείτε να πείτε στην εφαρμογή να σας τα ταξινομήσει αλφαβητικά, με βάση την βαθμολογία που τους έχετε δώσει ή τυχαία!!

Επίσης τα αγαπημένα σας, ταξινομούν τώρα και τις κατηγορίες που φτιάχνετε εσείς δημιουργώντας μια κατηγορία αγαπημένα που κρατάει όλα σας τα αγαπημένα ( και αυτά που έχετε δημιουργήσει εσείς και τα έχετε ορίσει ως αγαπημένα και αυτά που σας παρέχουμε εμείς και τα έχετε βάλει ως αγαπημένα ) και τα χωρίζει σε κατηγορίες!

2012-10-30-00.00.45.jpg

Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή!! Δεν σας έχουμε πει το καλύτερο ακόμα!! Δεν θα ήταν καταπληκτικό να μπορούσατε να συνδεθείτε με τους φίλους σας που έχουν την εφαρμογή και να ανταλλάξετε το αστείο υλικό που εσείς δημιουργήσατε; Να σας στείλουν το δικό τους και να τους στείλετε το δικό σας; Ε, τώρα μπορείτε!! Συνδεθείτε με άλλους φίλους σας που έχουν το Για Πάντα Γέλιο και μοιραστείτε μαζί τους το αστείο σας υλικό!! Μεγαλώστε ακόμα περισσότερο την αστεία σας συλλογή και περάστε ατελείωτες ώρες διασκέδασης!! Η σύνδεση γίνεται με bluetooth ή local wifi!

Screen-Shot-2012-10-30-at-00.08.52.jpg

Τι είναι ακόμα πιο cool? Χρησιμοποιώντας local wifi μπορείτε να συνδεθείτε με περισσότερα από δυο άτομα και να επιλέξετε εσείς σε ποιους θα στείλετε τι ή να το στείλετε το υλικό σας σε όλη την παρέα!! Μαζευτείτε λοιπόν όλοι μαζί και περάστε ατέλειωτες στιγμές γέλιου και διασκέδασης!!

2012-10-30-00.09.53.jpg

Μόλις λάβετε το ανέκδοτο ή το βίντεο έχετε την επιλογή της αποθήκευσης για να το διαβάσετε / δείτε αργότερα, την επιλογή να το αποθηκεύσετε και να το διαβάσετε / δείτε τώρα, ή να μην το αποθηκεύσετε!
Και με τους ήχους, μόλις ο φίλος σας λάβει το μύνημα του νέου ήχου, ο ήχος αυτός ακούγεται στην συσκευή του! Έτσι μπορείτε να εκπλήξετε τους φίλους σας στέλνοντας τους διάφορους αστείους ήχους που εσείς δημιουργήσατε!

IMG_0118.jpg

Διαβάζετε ένα ανέκδοτο ή βλέπετε ένα βίντεο το οποίο είναι από την συλλογή που έχουμε φτιάξει εμείς για εσάς.. Δεν θα ήταν ωραίο να μπορούσατε να το πρότεινετε σε κάποιον φίλο σας από την παρέα για να το δει και αυτός, να μπορέσει να το βαθμολογήσει ή να το στείλει με mail ή μύνημα σε κάποιον άλλον φίλο του; Εντάξει, το έχετε πιάσει μέχρι τώρα.. Και αυτό μπορείτε να το κάνετε! Προτείνετε το υλικό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς στους φίλους σας μέσω bluetooth ή local wifi! Προτείνετε το σε κάποιον φίλο σας ή σε όλους μαζί!!

2012-10-30-00.25.13.jpg

Το υλικό που στείλατε στους φίλους γράφει ότι έχει σταλεί από εσάς!

2012-10-30-00.28.55.jpg

Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ψευδώνυμο για όταν στέλνετε υλικό στους φίλους σας! Αν δεν εισάγετε κάποιο ψευδώνυμο, η εφαρμογή χρησιμοποιεί το όνομα της συσκευής σας.

2012-10-30-00.29.40.jpg

Σας κουράσαμε; Δυστυχώς τα νέα χαρακτηριστικά δεν τελειώνουν εδώ.. Ναι, έχει και άλλα!! Αν έχετε διαβάσει όλες τις βοήθειες που σας παρέχει η εφαρμογή μέσω των μικρών i κουμπιών, μπορείτε τώρα να τις απενεργοποιήσετε ώστε να μην σας ενοχλούν απλά χρησιμοποιώντας την παρακάτω επιλογή!

2012-10-30-00.37.15.jpg

Παραπάνω μήπως προσέξατε την επιλογή που λέει χάρτης; Αυτό είναι ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό για την έκδοση 3.0, το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να δεις που μοιράστηκες το υλικό σου και με ποιον, πότε το μοιράστηκες και ποιο ήταν αυτό το υλικό! Που και πότε έστειλες και σου έστειλαν υλικό! Σας αρέσει να ταξιδεύετε πολύ;; Τώρα μπορείτε να θυμάστε που και ποιος σας έδωσε ένα αστείο ανέκδοτο, ένα αστείο βίντεο ή έναν αστείο ήχο!!

Pins-ScreenShot.jpg

Μπορείτε να δείτε ότι ο χάρτης λειτουργεί όπως ακριβώς και το Maps app της Apple. Μπορείτε να τον σύρετε από κάτω δεξιά ώστε να αποκαλύψετε διάφορες επιλογές, όπως να αλλάξετε τον τύπο του χάρτη ( standard, hybrid ή satellite ) και να φιλτράρετε αυτά που βλέπετε στον χάρτη, για παράδειγμα αν θέλετε να δειίτε μόνο τα σταλμένα και μόνο τα βίντεο, ή μόνο τα ληθφέντα και μόνο τους ήχους και τα ανέκδοτα. Επίσης, όταν μοιράζεστε πολλές καταχωρήσεις σας σε ένα μέρος, η εφαρμογή δημιουργεί αυτόματα clusters από pins ώστε να μην μπερδεύονται μεταξύ τους και έτσι να έχετε εσείς έναν καθαρό χάρτη ώστε να λειτουργεί για τον σκοπό που δημιουργήθηκε!

Επίσης, μετά την έκδοση 2.4 που βγάλαμε παρατηρήσαμε το εξής πρόβλημα.. Κάποια βίντεο του YouTube που έχουμε βάλει δεν δουλεύουν πια στον player του iOS για τον α ή β λόγο και ζητάνε από τον χρήστη να μπει απευθείας στο site του YouTube ώστε να τα δει. Έτσι δημιουργήσαμε ένα νέο κουμπί YouTube για όλα τα βίντεο, ώστε να μπορείτε να ανοίξετε έναν δικό μας mini browser που φτιάξαμε για εσάς και να δείτε το βίντεο απευθείας από το site του YouTube! Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να το ανοίξετε με το Safari.

IMG_0116.jpg 2012-10-30-00.54.45.jpg

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, χρησιμοποιώντας τεχνικές συμπίεσης τελευταίας τεχνολογίας σε παλιά και νέα γραφικά, καταφέραμε και βάλαμε περισσότερα από 100 νέα γραφικά μαζί με το νέο θέμα σε αυτήν την έκδοση, χωρίς να αυξήσουμε τη χωρητικότητα της εφαρμογής ούτε μισό mb!! Για την ακρίβεια η χωρητικότητα της μειώθηκε κατά ένα ελάχιστο.

Επίσης διορθώσαμε πολλά λάθη (όσα βρήκαμε δηλαδή) και βελτιώσαμε κατά πολύ μερικά από τα γραφικά σε μη retina συσκευές ώστε να έχουν και αυτοί οι χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία από την εφαρμογή μας!

Η νέα έκδοση θα είναι κοντά σας σε μερικές μέρες!! Αν χρησιμοποιήτε την εφαρμογή μας και σας αρέσει, ακόμα και αν έχετε κάνει review στο παρελθόν, παρακαλούμε κάντε ένα review στο app store σε αυτήν την καινούρια έκδοση! Δεν θα πάρει ούτε 2 λεπτά από τον χρόνο σας και θα μας βοηθήσετε ώστε να σας προσφέρουμε ακόμα πιο καταπληκτικά πράγματα στο μέλλον! Γιατί μην νομίζετε ότι έχουμε τελειώσει! Έχουμε περισσότερες ιδέες από όσες φαντάζεστε, καθώς και όρεξη για να τις υλοποιήσουμε!! Να πούμε επίσης ότι θα δωθούν 5 promo codes μόλις κυκλοφορήσει η νέα έκδοση, αλλά για αυτό θα σας πούμε περισσότερα τότε!

Επίσης, η σελίδα μας στο Facebook άλλαξε ώστε να αντιστοιχεί στο νέο όνομα της εφαρμογής!! Η νέα μας σελίδα είναι: https://www.facebook.com/giapantagelio

Τέλος, να πούμε ότι η εφαρμογή θα πωλείται στην τιμή των 1,79€.

Παρακάτω παραθέτουμε τις νέες screnshots που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο App Store με την έλευση της νέας έκδοσης!

iPhone ScreenShots

App-Store-iPhone-ScreenShot-1.jpg App-Store-iPhone-ScreenShot-2.jpg App-Store-iPhone-ScreenShot-3.jpg App-Store-iPhone-ScreenShot-4.jpg App-Store-iPhone-ScreenShot-5.jpg

iPhone 5 ScreenShots

App-Store-iPhone-5-ScreenShot-1.jpg App-Store-iPhone-5-ScreenShot-2.jpg App-Store-iPhone-5-ScreenShot-3.jpg App-Store-iPhone-5-ScreenShot-4.jpg App-Store-iPhone-5-ScreenShot-5.jpg

iPad ScreenShots

App-Store-ScreenShot-1.jpg App-Store-ScreenShot-2.jpg
App-Store-ScreenShot-3.jpg App-Store-ScreenShot-4.jpg App-Store-ScreenShot-5.jpg

Σας ευχαριστούμε όλους που διαβάσατε αυτήν την παρουσίαση και σας ευχόμαστε να περνάτε καλά και να γελάτε πάντα!!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !