iPhone: Τι ξεθωριάζει τη δόξα του smartphone

2
Τα παράπονα αρκετών καταναλωτών ότι το iPhone 5 αρχίζει να δείχνει πολύ γρήγορα σκοροφαγωμένο, από το ξέφτισμα της βαφής του αλουμίνιου, σκιάζει τον μύθο του smartphone που άλλαξε για πάντα τα δεδομένα στον κόσμο των κινητών τηλεφώνων. Το πρόβλημα διαπιστώθηκε από τις πρώτες ημέρες ..
κυκλοφορίας του νέου iPhone και είναι ιδιαίτερα ορατό στις μαύρες συσκευές. Ήδη έχει ξεκινήσει αναθεώρηση των ελέγχων ποιότητας στις γραμμές παραγωγής, -προκαλώντας το βίαιο ξέσπασμα των Κινέζων εργατών σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις, όμως δεν φαίνεται να έχει ακόμα βρεθεί λύση.

Το πρόβλημα πάντως δεν φαίνεται να φρενάρει τις πωλήσεις του, ειδικά στη χριστουγεννιάτικη αγορά των ΗΠΑ, αν και κάποιοι αναλυτές έχουν ήδη αναθεωρήσει τις εκτιμήσεις τους για τις αποστολές των επόμενων μηνών και η Apple πιθανολογείται ότι έχει αναπροσαρμόσει τις παραγγελίες της προς τα εργοστάσια της Ασίας.

Παρόλο αυτά και σύμφωνα με στοιχεία της Kantar Worldpanel ComTec, η εταιρεία από το Κουπερτίνο απολαμβάνει το τρίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου  το υψηλότερο μερίδιο της ιστορίας της στην αμερικανική αγορά των  smartphones, με 53,3% επί των πωλήσεων νέων συσκευών. Το γεγονός συνδυάζεται βέβαια με την κυκλοφορία του iPhone 5 στις 21 Σεπτεμβρίου, καθώς η πλήρως ανασχεδιασμένη έκδοσή του έδωσε στην Apple την επιπλέον ώθηση.

Αντίθετα, στην Ευρώπη, στο ίδιο διάστημα, οι συσκευές με Android αύξησαν το προβάδισμά τους με 61% από 51,8% πριν από έναν χρόνο. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις πέντε μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές, η Samsung κρατά σταθερά την πρώτη θέση, με 44,3% επί των πωλήσεων νέων smartphones, η Apple ακολουθεί σε απόσταση με μερίδιο 25,3%, ενώ HTC, Sony και Nokia (με τα Windows Phone) διαγκωνίζονται για την τρίτη θέση.
Via: sigmalive

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Ξεθωριάζει - δε ξεθωριάζει δεν παύει να ειναι ενα απο τα πιο γρήγορα ομορφα και αξιοπιστα τηλεφωνα που υπαρχει αυτη τη στιγμη στο εμποριο !! Τωρα αν ξεθωριάζει βαλτε θηκη :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το θεμα ειναι οτι και με θηκη πολλοι χρηστες εχουν θεμα αφου μετα απο 10μερες εχει ξεβαψει σε σημεια, το μαυρο κυριως..

    δεν νομιζω οτι ειναι τοοοσο απλο για να ασχοληθει και η apple με το ζητημα..
    αν ηταν ετσι θα ελεγε και η ιδια "βαλτε θηκη".

    740€ και να αρχιζει να ξεφτιζει μετα απο μια εβδομαδα χωρις να του κανεις τιποτα δεν πιστευω οτι η θηκη ειναι η λυση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !