Call Recorder: Καταγράψτε τις τηλεφωνικές σας κλησεις

0
Το Call Recorder είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας δίνει την δυνατότητα να καταγράψετε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις για να ακούσετε αργότερα ότι θεωρείτε σημαντικό και δεν πρέπει να το ξεχάσετε.
Η εφαρμογή είναι δωρεάν ..
για δοκιμαστική περίοδο και όταν θα την ανοίξετε για πρώτη φορά θα σας ζητήσει τον αριθμό της σύνδεση σας όπου και θα είναι η εγγραφή σας στους server του δημιουργού που ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει κάποια χρέωση αφού είναι ιδιωτικοί και δεν σας ανακατευθύνουν κάπου και εξάλλου για να πραγματοποιήσετε μια εγγραφή θα πρέπει να είστε συνδεμένοι στο internet είτε με 3G είτε με Wifi  και δεν συνδέεστε μέσο τηλεφωνικής σύνδεσης.
Δεν χρειάζεται να πατήσετε κάποιο κουμπί για να ξεκινήσει η εγγραφή απλά ανοίξτε την εφαρμογή γράψτε τον αριθμό η αναζητήστε τον μέσα από τις επαφές που πλέον βρίσκονται και στην εφαρμογή και πραγματοποιήστε την κλίση.
Περισσότερα για την εφαρμογή η και να γράψετε στον δημιουργό της μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του εδώ και για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε στον σύνδεσμο  πιο κάτω

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !