Call Recorder: Cydia tweak new...καταγράψτε τις συνομιλίες

15
Αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν τόσα χρόνια προγραμματιστές που δημιουργούν διάφορα tweak το κατάφερε για πρώτη φορά ο Έλληνας Ηλίας Λιμναίος και λέγεται Call Recorder.
Με το Call Recorder μπορείτε να καταγράψετε απευθείας μια συνομιλία σας από το τηλέφωνο χωρίς την ανάγκη απομακρυσμένων server όπως γινόταν μέχρι τώρα με άλλες εφαρμογές που σας χρέωναν...

Καταγράφεται σε πραγματικό χρόνο την συνομιλία σας και την αποθηκεύεται στην συσκευή σας εύκολα αφού την ώρα που μιλάτε εμφανίζεται επάνω το κουμπί καταγραφής.
Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη να ειδοποιεί τον συνομιλητή πως καταγράφεται η συνομιλία αλλά αν θέλετε μπορείτε να το κλείσετε με δικιά σας ευθύνη αφού ο νόμος στην χώρα μας απαγορεύει ρητά την καταγραφή χωρίς την άδεια του συνομιλητή.
Το μόνο που έχετε να ρυθμίσετε εσείς είναι με το activator πως να εμφανίζεται το call recorder για να βλέπετε τις ηχογραφήσεις.
Το tweak θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες ώρες στο ρεπό του BigBoss αλλά όσοι από εσάς το θέλετε τώρα απλά προσθέστε το ρεπό του Ηλία που είναι:

Τέλος εφιστώ την προσοχή σας για την χρήση του αφού όπως γράφω και πιο πάνω απαγορεύεται η καταγραφή συνομιλιών χωρίς την  συγκατάθεση του αλλού με αυστηρές ποινές από τον νόμο.

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Καλα ειναι δυνατον να το υποστηριζει μονο οι συσκευες iPhone 5,4S δηλαδη εμεις δεν εχουμε ψυχη που εχουμε το 4G? Παντως συγχαρητηρια για το παλικαρι!! Μπραβω για την εφαρμογη, Λεω και εγω ειναι δυνατον ,εδω υπαρχει σε συσκευες με λειτουργικο android και δεν θα το βγαλει το iPhone!! παντως φιλε μου αν σου ειναι ευκολο ,τροποποιησετο και για iPhone 4G!!! Ευχαριστω προκαταβολικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα...σιγουρα ειναι κατι που επρεπε να γινει οπως πρεπει οχι με χρεωσεις κτλ...
    κριμα που δεν υποστηριζει το iphone4 παρα μονο το iphone4s και iphone5...
    ελπιζουμε να μπορεσει να γινει κατι και με το 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαλλον βιαστικα να μιλησω γιατι αναφερει στην εφαρμογη οτι σε λιγες μερες θα βγει update και για τις παλιοτερες συσκευες....εις αναμονη λοιπον !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν παίρνεις τηλ βγάζει ειδοποίηση ότι η κλήση υχογραφειτε , και δεν βγαίνει αυτό :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι προσπάθησα να το αφαιρέσω μόνος μου αλλά αν το σβήσω τότε δεν λειτουργεί και ζήτησα από τον Ηλία να δώσει λύση και μου είπε σύντομα θα υπάρχει επιλογή.

      Διαγραφή
  5. Μια εφαρμογή που σε όλα τα άλλα λειτουργικά υπάρχει , τώρα και σε ios .
    Αναμένουμε update για υποστήριξη και για το iPhone4 .
    Συγχαρητήρια στον Ηλία για άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα συγχαρητήρια στον Ηλία !!!! Πιστεύω αυτή η εφαρμογή να μην είναι επι πληρωμή είμαι σε αναμονή έχω iPhone 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3.99????? να το κρατησει για παρτη του αν ειναι επι πληρωμη Εδω εχουμε κριση να πειτε στον Ελληνα τον Ηλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΤΑ 3,99 ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΣΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συμφωνώ κωστα και το διαγράφω και εγώ απο το κινητό μου μας πέρασε για μαλάκες ο κ. Ηλίας το πατριωτάκι μας άσε ρε λιακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπραβο στον Ηλια οσο για τα 3.99 τα αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπραβο στον ΗΛΙΑ...τον ευχαριστουμε για την εφαρμογη του. οσο για το κοστος..το οποιο πιστευω οτι ειναι μικρο για καποιον που την θελει την εφαρμογη, θα πρεπει επιτελους να σταματησουμε να ειμαστε τζαμπατζηδες και να μην χρεωνουμε διαφορετικα τον συνανθρωπο μας επειδη εμεις δεν μπορουμε. ευχομαι να βγει η εφαρμογη και για iphone 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !