TinyUmbrella ενημερώνεται με υποστήριξη για iOS 6.1.3

2
Νέα έκδοση του πολύτιμου εργαλείου TinyUmbrella κυκλοφόρησε σήμερα υποστηρίζοντας πλέον και το ios 6.1.3 και διορθώνοντας ένα πρόβλημα που υπήρχε στους χρήστες με windows.
Μεγάλη φασαρία είχε γίνει τελευταία που ένα πρόβλημα που υπήρχε στον cydia ανάγκασε τους κατόχους ...
των συσκευών που έχουν jailbreak να χάσουν όλα τα αποθηκευμένα SSH με συνέπεια να μην μπορούμε να γυρίσουμε σε μια παλιότερη έκδοση, εκτός από αυτούς που είχαν προνοήσει και τα είχαν αποθηκευμένα και στον υπολογιστή τους.

Τώρα λοιπόν είναι ευκαιρία να τα αποθηκεύσετε όλοι για κάθε ενδεχόμενο αν και οι κάτοχοι των νέων συσκευών δεν 4S/5 δεν μπορούν να γυρίσουν ακόμη πίσω.
Το TinyUmbrella μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Φιλε Αργοναυτη, αν καταλαβα καλα, με την νεα εκδοση αυτη, μπορουμε στο iphone 4 να κανουμε down στην 6.1.2 απο την 6.1.3 και να εχουμε την δυνατοτητα να κανουμε jailbreak?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω σώσει τα shsh blobs μου από την 6.1.1 που τα είχα και είμαι στην 6.1.3 θέλω να κάνω downgrade ταιριάζουν αλλά shsh blobs αλλου iPhone 4 στο δικό μου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !