Ο δράστης του χαμένου iphone στο bar σπάει την σιωπή του και εξηγεί...

0
Τον Απρίλιο του 2010, το Gizmodo δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία ισχυρίστηκαν ότι ήταν η επόμενη γενιά iPhone ( 4 ). Η συσκευή φέρεται να ανήκε σε έναν υπάλληλο της Apple ο οποίος το έχασε σε ένα μπαρ στο Redwood City.
 Ακολούθησε μεγάλη αναταραχή εκείνες τις ημέρες από την Apple, καθώς η εταιρεία ...
κατέθεσε μήνυση για κλοπή κατά του Gizmodo. Τέλος, τον Ιούνιο του ίδιου έτους, ο Steve Jobs παρουσίασε το iPhone 4 σε μια εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο, που έμοιαζε ακριβώς σαν το χαμένο iPhone.

Ο δράστης αυτού του γεγονότος ήταν ο υπάλληλος Brian Hogan που σήμερα απαντά στο MySpace  και παραδέχεται ότι πήρε 5.000 δολάρια και θα έπαιρνε ακόμη 3.000 όταν βεβαιωνόταν μετά την παρουσίαση ότι είναι πράγματι το νέο iphone.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δεν πήρε ποτέ τα 3000 δολάρια αλλά και από τα 5 που πήρε ξόδεψε πολύ περισσότερα σε δικηγόρους.
Ακόμη αναφέρεται στη ψυχολογική πίεση που έζησε αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του λόγο του ότι είχε περικυκλωθεί από μεγάλα φορτικά των media και δημοσιογράφους που ήθελαν να καλύψουν το γεγονός εγκαταλείποντας τον μάλιστα και η κοπέλα του που δεν άντεξε αυτή τη πίεση.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο που είναι αναρτημένο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !