Νέα πατέντα στην λειτουργία κλήσεων από την Apple

0
Πολυάριθμες οι καταθέσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Apple το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την εταιρία να καταθέτει αυτήν την φορά μια πατέντα σύμφωνα με την οποία ο καλών θα μπορεί να ελέγξει και να λάβει σχετικές πληροφορίες σχετικά με την συσκευή iPhone του άλλου χρήστη ..
στην άλλη άκρη της γραμμής, προτού πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη κλήση, για να διαπιστωθεί αν είναι μια κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτή η συνομιλία.

Το χαρακτηριστικό αυτό ίσως να ακούγεται παρόμοιο με το σύστημα μηνυμάτων, το γνωστό «busy» η «away» που έχουμε γνωρίσει σε όλα τα δημοφιλή προγράμματα chat. Με τη νέα πατέντα που φέρει το τίτλο «Methods to determine availability of user based on mobile phone status», ο χρήστης θα μπορεί να προσδιορίσει την κατάστασή του πριν ακόμα λάβει μία κλήση.

Με την προτεινόμενη προαναφερθείσα μέθοδο, θα διαμοιράζονται αυτομάτως στοιχεία σχετικά με την κατάσταση της συσκευής σε επίδοξους καλούντες όπως το στίγμα τοποθεσίας, η ισχύς σήματος του δικτύου, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αν το κινητό βρίσκεται σε σίγαση και άλλα. Ο χρήστης θα επιλέγει διάφορες καταστάσεις κλήσης, οι οποίες θα αποστέλλονται σε όποιον επιθυμεί να πραγματοποιήσει την κλήση, βοηθώντας τον κατά αυτόν τον τρόπο να αποφασίσει εάν είναι η ιδανική στιγμή για να δεχτεί κάποιος ή όχι την κλήση ή να δοκιμάσει μια άλλη μέθοδο επικοινωνίας, όπως η αποστολή κειμένου.

Πρακτικά η Apple θα μεταφέρει το user status που βρίσκουμε σε όλες τις γνωστές υπηρεσίες chat (Skype, Facebook κλπ) στις παραδοσιακές κλήσεις μεταξύ κινητών τηλεφώνων.


Via:myphone

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !