Apple TV Software ενημερώθηκε στην έκδοση 6.0.1

2
Η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση 6.0.1 του λογισμικού της AppleTV σήμερα, καλύπτοντας μια εβδομάδα με νέες ενημερώσεις του προϊόντος. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη..
ακόμη για το τι έχει αλλάξει στη νέα έκδοση.
Η τελευταία ενημέρωση του Apple TV  συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά την δημόσια έκδοση του iOS 7 για το iPhone και iPad. Η απελευθέρωση ειχε υποστήριξη για το iTunes Radio, AirPlay από το iCloud και το νέο podcast.

Την Τρίτη, η Apple πρόσθεσε ένα νέο κανάλι το iMovie theatre στην τηλεόραση της Apple. Το νέο κανάλι έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε συνδυασμό με ένα νέο χαρακτηριστικό στις εκδόσεις για Mac και iOS με το iMovie που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται και τα βίντεο κλιπ απρόσκοπτα μεταξύ των συσκευών της Apple τους.

Η Apple δεν έχει ακόμη ενημερώσει στην σελίδα ενημέρωσης με λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση 6.0.1. Η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη μέσω over-the-air  του Apple TV είναι μέσω της επιλογής Ρυθμίσεις / Γενικά / Software Update.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !