Αντίο Cydia καλός ήλθες Infinity Installer

2
Και ενώ όλοι περιμένουμε το jailbreak στο ios 7 ένα από τους λόγους που καθυστερεί είναι ότι δεν το υποστηρίζει ο cydia με την μορφή που έχει αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές στον κώδικα για να λειτουργήσει σωστά ...
κάτι που ο Surik δεν προτίθεται να κάνει καθώς όπως λέει έχει κουραστεί και δεν έχει και τον χρόνο ζητώντας εθελοντές που θα τους βοηθήσει τι να κάνουν.
Ωστόσο όμως κάποιοι φαίνεται πως δεν τα παρατάνε και μιλάω για τον Infinity Installer που σας έχω γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν και είναι μια συνεργασία από τον Marcus με τον CoolStarorg που έχει δημιουργήσει το semirestore.
Ο Infinity Installer μπορεί να λειτουργήσει σαν web εφαρμογή και να εγκαταστήσει οποιοδήποτε πακέτο θέλουμε αρκεί η συσκευή να είναι jailbreak.
Σήμερα ανέβηκε και το πρώτο video που τον δείχνει σε λειτουργία σε ένα iphone 5 στο ios 7 χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε επίσημα την κυκλοφορία του.
Ας ελπίσουμε οι Evad3rs να κυκλοφορήσουν σύντομα και το jailbreak


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !