Απειλές από χάκερ προς την Apple και υποκλοπή δεδομένων ?

0
Μια νεοσύστατη ομάδα χάκερ οι "European Cyber Army" και οι "The 1775 Sec" που συνεργάζονται όπως λένε με τους Anonymous ισχυρίζονται πως έχουν καταφέρει να παραβιάσουν τους server της Apple  και να αποχτήσουν πρόσβαση σε χιλιάδες δεδομένα χρηστών...
χιλιάδες διευθύνσεις IP και αριθμούς UDID (μοναδικό αναγνωριστικό για κάθε IOS συσκευές) και προκαλούσαν την Apple να πάρει θέση.
Προς το παρόν η Apple δεν έχει απαντήσει σε αυτά τα δημοσιεύματα στο twitter και αυτοί συνέχισαν πως παίρνουν  την σιωπή της ως παραδοχή και σύντομα θα δώσουν στην δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες.
Καταλαβαίνετε τι θα γινόταν αν είναι πραγματικότητα οι απειλές και πολλοί στο twitter παίρνουν τις απειλές ως ένα τρόπο για να δημιουργήσουν θόρυβο.
  Θα θυμόσαστε πέρυσι όταν ένας προγραμματιστής κατάφερε και μπήκε στους server της apple για να αποδείξει την ευπάθεια τι έγινε και πόσο καιρό πήρε στην apple να το διορθώσει κλείνοντας όλες τις υπηρεσίες προς τον κόσμο.

Όπως και να έχει οι χάκερ έδωσαν προθεσμία μέχρι σήμερα και σύντομα θα γνωρίζουμε αν είναι ένα ψέμα.















Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !