Σχετικά με την εφαρμογή ARGONAYTIS...

11
Πολλοί από εσάς που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μου "ARGONAYTIS" και σας ευχαριστώ όλους πρώτα από όλα αφού από κάθε γωνιά της γης την έχετε κατεβάσει, θα διαπιστώσατε τις τελευταίες ώρες να εμφανίζονται διαφημίσεις και μάλιστα αρκετές με αποτέλεσμα αρκετοί να μου παραπονεθείτε...

Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στην εφαρμογή δεν είναι δικές μου και σε καμιά περίπτωση δεν μου φέρνουν κανένα κέρδος εμένα, αλλά πρόκειται για μια μορφή πίεσης από το site που χρησιμοποίησα για να την δημιουργήσω με σκοπό να πληρώσω την μηνιαία συνδρομή που έχει λήξει και φυσικά και η εφαρμογή έχει κλειδώσει.
Επειδή τα έξοδα είναι πολλά και όπως γνωρίζετε δεν έχω έσοδα αφού όλα είναι δωρεάν πληρώνω μόνο όταν πρόκειται να κάνω κάποιες αλλαγές και αυτό μου δίνει πρόσβαση στην εφαρμογή μόνο για έναν μήνα.

Ζητώ και πάλι συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο και οι μόνες διαφημίσεις που είναι δικές μου είναι στο Blog και πουθενά αλλού.
Ελπίζω να απολαύσετε την εφαρμογή μου όσο ενοχλητικές και να είναι οι διαφημίσεις αφού άλλωστε την κρατάτε εδώ και καιρό στις πρώτες θέσεις.
Να πω πως πριν προλάβουν να μου την κλειδώσουν διορθώθηκαν κάποια κανάλια, αφαιρέθηκαν αυτά που δεν λειτουργούσαν και προστέθηκαν και μερικά καινούργια.
Σας ευχαριστώ για όσα έχετε γράψει στα σχόλια του AppStore  (που πραγματικά είναι απίστευτα και αμφιβάλω αν έχουν γραφτεί για άλλες εφαρμογές) και όσο μπορώ θα την αναβαθμίζω κατά καιρούς.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Γιώργο να είσαι καλά , συνεχίσε να μας ενημερωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσες διαφημισεις και να εχει παλι εσενα θα διαβαζουμε.μια χαρη αν μπορεις αναβαθμισε κανα θεμα του ΠΑΟΚ για ios 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φίλε μου...έχω ετοιμάσει ένα για DREAMBOARD για μεγάλες οθόνες iphone 5/5S και είναι αυτό http://www.youtube.com/watch?v=IdWjfNQUo8k αν θέλεις να στο δώσω δεν πρόλαβα να το ανεβάσω στον cydia και σχεδίαζα να φτιάξω και για άλλες ομάδες

      Διαγραφή
  3. Ενημερώνομαι από 2-3 blog για τα νέα του iPhone, ο ARGONAYTIS θα μπορούσα να πω είναι από τα κορυφαία blog, εξαιρετική δουλεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε Aργοναυταρε φτιάξε και ένα θέμα για την ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. George να πω την αλήθεια τις ειδα τις διαφημίσεις και ψιλό αγχώθηκα!! Μην αγχωνεσαι αδερφε κανε αυτο που κανεις τόσο καιρο και μην αγχωνεσε! Σε ευχαριστούμε για όσο μας κρατάς ενήμερους!!! Και αν θέλεις μπορούμε να κανουμε και donate αν καποια στιγμη το θες... Εδω ημαστε.. Και σε ευχαριστούμε που εισαι εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φίλε μου σήμερα το ανακάλυψα και μου έγραφαν τα παιδιά πολλές διαφημίσεις ρε αργοναύτη και εγώ νόμιζα στο blog που δεν είχα προσθέσει κάτι.
      Απλά το ανάφερα μην νομίζουν πως έχω κάποιο κέρδος εγώ αν τις πατήσετε. :-s

      Διαγραφή
  6. παρεμπιπτόντως όσοι θέλετε να δείτε την μπαρτσελόνα live λειτουργεί το κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα, εγω βλεπω το Blog απο τις πρωτες σου μερες. Παρολ, που εχω κολλησει στη 5.1.1 και η εφαρμογη σου κρασαρει σε μενα πρωτη μου δουλεια το πρωι ειναι να σε διαβασω. Σε βλεπω απο Safari χωρις διαφημιση και ενα μεγαλω Bravo που μας λες παντα πρωτος στο ελληνικο δικτιο τα νεα απο το αγαπημενο μας iphone.
    Και ολα αυτο απο επισις δικη σου αγαπη και χωρις εσοδα .
    Με σεβασμο Gabriella

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι από τις πιο παλιές αναγνώστριες του blog και σε ευχαριστώ για αυτό να είσαι πάντα καλά (f)

      Διαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !