Κάνετε το iphone σας αδιάβροχο χωρίς καμιά θήκη

0
Το iphone αλλα και κάθε ηλεκτρονική συσκευή είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της υγρασίας και πόσο μάλιστα του νερού και θα πρέπει αν θέλουμε να το κρατήσουμε λειτουργικό αυτά τα δυο να μην συναντηθούν ποτέ.
Τι γίνετε όμως αν κατά λάθος σας πέσει η συσκευή σας σε ένα κουβά με νερό η στην τουαλέτα?..

Κι όμως υπάρχει λύση χωρίς να χρειάζεται να βάλετε κάποια θήκη η την συσκευή σας σε κάποια σακούλα και πρόκειται για νέα ανακάλυψη από ένα σπρέι με το οποίο ψεκάζετε την συσκευή σας και δεν κινδυνεύετε από το νερό  ακόμη και αν βυθιστεί ολόκληρη η συσκευή, για διάρκεια μέχρι και τριών χρόνων.
Το σπρέι έχει επίσης την δυνατότητα να προστατεύει την συσκευή σας από κίνδυνο να γρατσουνιστεί από αιχμηρά αντικείμενα όπως θα δείτε στο video πιο κάτω .
Φυσικά οι δημιουργοί του δεν το προτείνουν να χρησιμοποιηθεί για τραβήξετε φωτογραφίες μέσα στην θάλασσα αλλά μόνο για επιπλέον προστασία.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο για την συσκευή σας τότε μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα των δημιουργών που θα το κυκλοφορήσουν εδώ





.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !