Jailbreak τέλος για φέτος?

1
Όπως ήταν φυσικό μόλις κυκλοφόρησε το ios 7.1.1 όλοι οι προγραμματιστές που ασχολούνται με το jailbreak έσπευσαν να το ψάξουν εξονυχιστικά για να βρουν τα τρωτά σημεία που χρησιμοποιούνται για το jailbreak...

Προς απογοήτευση όμως όσα τρωτά σημεία υπήρχαν έκλεισαν ακόμη και αυτά που υπήρχαν για το ios 7.1 και δεν δεν δόθηκε ποτέ στην δημοσιότητα σαν εργαλείο για όλους.
Έτσι τώρα έσβησε οριστικά και η τελευταία ελπίδα πως ίσως είχαμε κάτι καινούργιο αφού ακόμη και να βρεθεί κάτι θα πάρει πολύ χρόνο και μην ξεχνάτε πως η Apple θα παρουσιάσει το ios 8 τον Ιούνιο και άνετα μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα είναι η κυκλοφορία του θα μπορούσε να κλείσει οποιοδήποτε τρωτό σημείο στον κώδικα.
Έτσι στην καλλίτερη περίπτωση το ios 8 θα κυκλοφορήσει γύρο στο τέλος του Σεπτεμβρίου και αν είμαστε τυχεροί ίσως να δούμε jailbreak κατά τα Χριστούγεννα.
 Για τον λόγο αυτό όσοι είστε με jailbreak μην αναβαθμίσετε ότι και να πάθει η συσκευή σας γιατί θα το χάσετε οριστικά, αφού άλλωστε υπάρχουν λύσεις να επιδιορθώσετε ξανά την συσκευή σας στο ίδιο ios.
Ας ελπίσουμε πως οι Evad3rs κρατούν ακόμη κάποια κλειστά χαρτιά στο μανίκι τους.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !