Ψηφιακά γκάλοπ από τη Metron Analysis σε συνεργασία με τη Wind

0
Μια διαφορετική διαδικασία δημοσκόπησης με τη χρήση tablet ακολουθεί η Metron Analysis σε μια προσπάθεια να προβλέψει με την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια το αποτέλεσμα των εκλογών της επόμενης Κυριακής...

Η μέθοδος του door-to-door ψηφιακού γκάλοπ με τη χρήση tablet που έχουν ενσωματωμένη ειδική εφαρμογή διεξάγεται για δεύτερη εβδομάδα με την υποστήριξη του νέου, υψηλής ταχύτητας δικτύου της WIND ώστε τα δεδομένα να αποστέλλονται άμεσα στο κεντρικό σύστημα επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων της Metron.

Αυτή η πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα e-εφαρμογή λειτούργησε με πολύ μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή προβλέποντας σχεδόν με ακρίβεια το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στην Περιφέρεια Αττικής (το ψηφιακό γκάλοπ έδινε στη Ρένα Δούρου  ποσοστό 22,3% και στο Γιάννη Σγουρό 21,5%).

Τα αποτελέσματα του δεύτερου ψηφιακού γκάλοπ θα ανακοινωθούν από τον Στράτο Φαναρά το βράδυ της Παρασκευής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Εκτός από τις δημοτικές εκλογές ανάλογο γκάλοπ θα διεξαχθεί την Κυριακή και για τις ευρωεκλογές. Οι ψηφοφόροι επιλεγμένων εκλογικών τμημάτων σε όλη την Ελλάδα, αντί της παραδοσιακής κάλπης των exit poll, θα έχουν την εμπειρία της «ψηφιακής κάλπης» απαντώντας στις ερωτήσεις ερευνητών με Tablets.


via:protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !