H Xiaomi μπροστά από την Apple στην Κίνα

4
Μόλις λίγα χρόνια που βρίσκετε η νεοσύστατη εταιρία κατασκευής κινητών Xiaomi και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους οπαδούς....

Μάλιστα η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την Kantar, δείχνει πως εκτόπισε την Apple στην αγορά της Κίνας με ποσοστό 21% έναντι της Apple που έχει 16% τώρα.
Η Samsung συνεχίζει να ηγείται στην Κίνα με μερίδιο αγοράς 23%, αλλά Xiaomi έχει παρεισφρήσει κοντά στον προμηθευτή της Νότιας Κορέας.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς, η Xiaomi ελπίζει να κατασκευάσει περίπου 60 εκατομμύρια smartphones σε σύγκριση με 18,7 εκατομμύρια μονάδες το προηγούμενο έτος.



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Καλά αυτό δεν αποτελεί είδηση αλλά για πες σε πια χώρα είναι καλύτερη σε πωλήσεις η apple ..?
    Σε καμιά..!!
    Το 70 % σε όλη την Ευρώπη είναι android και στην Αμερική έχει πέσει η μετοχή στην 4η θέση.
    Αυτά παθαίνει κάποιος ο οποίος δεν ακολουθεί την ζήτηση και βγάζει μια συσκευή τον χρόνο.
    Τώρα με το iPhone 6 αν η τιμή παραμένει στα ιδία ψηλά επίπεδα βλέπω λίγες πωλήσεις στην Αμερική και 99% αποτυχία στην Ευρώπη.
    Ακολουθά σταθερά την λογική του blackberry και της nokia που επέμεναν στο δικό τους κλειδωμένο λειτουργικό πχ.Symbian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχεις και πολύ άδικο σε αυτά που γραφεις :)

      Διαγραφή
    2. H Apple είναι μακράν ο πιο κερδοφόρος κατασκευαστής smartphones καθώς της ανήκει το 65% του συνολικού μεριδίου και στη Samsung ανήκει το 41%. Οι υπόλοιποι «παίχτες» στην αγορά των smartphones είτε παρουσίασαν πτώση είτε απλά έμειναν σταθεροί. Αυτή η οποία βρέθηκε στην χειρότερη θέση είναι η Nokia καθώς τα κέρδη της συρρικνώθηκαν κατά 3%.
      HTC, Sony και LG παρέμειναν σταθερές ενώ Motorola και Blackberry παρουσίασαν μικρή πτώση της τάξης του 1%.
      Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 100% των κερδών στην βιομηχανία των smartphones προέρχονται από την Apple και τη Samsung. H Apple παρουσίασε αύξηση κερδών στο πρώτο τρίμηνο του έτους καθώς από το 57% πήγε στο 65% ενώ η Samsung έπεσε κατά δυο ποσοστιαίες μονάδες.
      Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν από την Canaccord Genuity αλλά δεν συμπεριλαμβάνει κινέζικες εταιρίες όπως για παράδειγμα τη Xiaomi καθώς δεν έχουμε καθαρή εικόνα για τα κέρδη των εταιρειών αυτών.

      Διαγραφή
  2. Φίλε έχεις μεγάλο λάθος αυτά που μας γράφεις είναι έρευνα για την Αμερική μόνο ,και μην ξεχνάς ότι τα iPhone τα παίρνουν ακόμη και δωρεάν με το 12 μηνών συμβολεο .
    Στης υπόλοιπες χώρες θραύση κάνουν τα φθηνά κινητά .φετος ξεκίνησε εκστρατεία στην Αμερική η samsung και πήρε σε χρόνο ρεκόρ το 30% της πίτας .τοτε οι μεγαλομέτοχοι της apple κάλεσαν τον Tim cook να βγάλει πιο γρήγορα και πιο πολλά μοντέλα κινητών αλλά από ότι φαίνεται θα χάσει μέχρι και το 50% στην Αμερική γιατί συνεχίζει την παλιά στρατηγική .πλεων έχουν εισχωρείσει η htc και η google me τα Motorola και βλέπω δύσκολη χρόνια για την apple .Ακομη όμως δεν καταλαβαίνω την λογική να μην κάνουν τα iPhone connectivity με άλλες συσκευές και να κλειδονουν τα πάντα .εχω στο σπίτι 2 iphone 5c και ένα 5s και αρνούνται να δουν wifi σε εμβέλεια 3 μέτρων και το galaxy S 3 της μικρής να βλέπει όλα τα wifi της γειτονίας και να μας κοροϊδεύη γιατί δώσαμε διπλάσια λευτά για άχρηστες συσκευές ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !