Τα προβλήματα του εργαλείου Pangu

0
Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την δημιουργία του νέου εργαλείου Pangu υπόσχονται να έχουν υποστήριξη και σε μελλοντικές αναβαθμίσεις από την Apple αλλά και σε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν....

Ωστόσο σαν νέοι στον χώρο αντιμετωπίζουν προβλήματα που μέχρι στιγμής δεν μπορούν να δώσουν κάποια λύση ενώ κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να βρούν που οφείλεται.

Τις προηγούμενες ημερες είχαμε αναφερθεί σε ένα παράξενο πρόβλημα που όταν θέλετε να ανοίξετε το iphone σας σε ένα τελείως σκοτεινό χώρο η σκεπάσετε τον αισθητήρα δεν μπορεί να ανοίξει και μένει συνεχώς στην προσπάθεια.

Σήμερα ένα ακόμη παράξενο πρόβλημα εντοπίστηκε αυτή τη φορά σε χρήστες iPad που έχουν κάνει jailbreak με το Pangu όπου για να ανοίξει χρειάζεται να συνδέσετε στην υποδοχή τα ακουστικά η έστω ένα βύσμα Jak για παράδειγμα από ηχείο.
Το πρόβλημα δεν φαίνεται να υπάρχει σε όλα τα ipad αλλά μόνο στο iPad 2
Οι προγραμματιστές όπως έγραψα είναι νέοι στο είδος και ζητούν οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει για να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !