Η Foxconn κατασκευάζει 540.000 iphone 6 ημερησίως

7
Σήμερα ξεκινά η διάθεση του iphone 6 στις πρώτες χώρες και η ζήτηση είναι για πρώτη φορά τόσο μεγάλη από τις προ παραγγελίες.
Ωστόσο δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει ...
πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην διάθεση καθώς η Fpxconn για να ανταποκριθεί στην ζήτηση έχει δημιουργήσει 100 γραμμές παραγωγής.
Το σύνολο των εργαζομένων φτάνει στους 200.000 εργαζόμενους οι οποίοι παράγουν περίπου 540 χιλιάδες νέα smartphones ανά ημέρα, που από αυτά είναι 140.000 για το iphone 6 plus και 400.000 για το iphone 6.

Το δεύτερο κύμα θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου με τις προ παραγγελίες να ξεκινούν από σήμερα

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Γεια σου Γιωργο καλη σου μερα!
    Προχθες ανεβηκε ενα καινουριο tweak στο Cydia απο το ρεπο του devbug.me/apt/ και λεγεται, Glare Apps.
    Μεχρι στιγμης, δεν υπαρχει σε αλλα ρεπο. Εσυ, μηπως θα μπορουσες να το περασεις στο ρεπο σου ωστε να το παρω απο σενα; Επειδη σ αυτο το σημειο δεν γνωριζω αν μπορεις να το κανεις, να σε ενημερωσω πως το συγκεκριμενο tweak ειναι επι πληρωμη.
    Σ ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ευχαρίστως να το ανέβαζα στο ρεπό μου αλλά αφού είναι με αγορά δεν πρόκειται να το βρείς δωρεάν πουθενά.Πες μας αν θέλεις και τι κάνει

      Διαγραφή
  2. Βεβαιως Γιωργο! Μεταμορφωνει ολο το μενου της συσκευης, ακομα και τις εφαρμογες, σε ημιδιαφανεια Blur οπως στο Control Center & Notification Center! Οποτε, εαν εχεις στην homescreen πχ. μια μπλε ταπετσαρια, τοτε, ειτε τις ρυθμισεις κοιταζεις, ειτε τις επαφες σου ψαχνεις, ή ανοιξεις μια εφαρμογη, αντι για το συνηθως λευκο χρωμα, θα βλεπεις την απαλη θολη αποχρωση της μπλε της ταπετσαριας! Στο λινκ που παραθετω παρακατω μπορεις να δεις καλυτερα περι τινος προκειται. http://www.youtube.com/watch?v=B0DFkHBY7_A
    Την δικια μου συσκευη την εχω μεταμορφωσει πήρως σε ημιδιαφανο blur. Ετσι, πειραματιζομαι με τις αποχρωσεις, αλλαζοντας μονο την ταπετσαρια! Και τυχαια ηρθε και το Glare Apps που αναφερα για να ολοκληρωθει το εργο τεχνης που εχω δημιουργησει :-Ρ Παρακατω θα σου γραψω τα tweak που χρησιμοποιω, για το ημιδιαφανο αποτελεσμα!

    Aelon - Διαφανα εικονιδια
    BlurryBadges - Διαφανα σηματακια
    BlurryLock - Οθονη κλειδωματος (υπαρχει και το BlurSlide)
    Centrex - Control Center
    FastBlurredNotificationCenter
    NC Customizer
    SlekPhone - Dialer πληκτρα

    Και τελος, μεσα απο τις HiddenSettings του Control Center, επιλεγουμε τις ρυθμισεις για το Control Center και πειραματιζομαστε με την φωτεινοτητα ALPHA ωστε να πετυχουμε το χρωμα των φακελων, ιδιο με αυτο των εικονιδιων του Aelon. Ολα τα παραπανω τα εχεις παρουσιασει στο blog σου και γω με τη σειρα τα εγκατεστησα ολα, χωρις προβλημα και ολα λειτουργουν αρμονικα χωρις ασυμβατοτητες σε iPhone 4 ios 7.1.1.
    Πιστεψε με, ειναι ενα ολοκληρωμενο θεμα που θα κανεις πολυ καιρο για να το βαρεθεις!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://cydiaupdates.com/pkg/com.newjoy.sleekphone afou einai dorean

      Διαγραφή
    2. Γεια σου Αντρεα καλημερα!
      Οντως το SleekPhone ειναι δωρεαν, αλλα εγω αναφερομουν στο Glare Apps που μεχρι στιγμης ειναι ενα και μοναδικο και επι πληρωμη.

      Διαγραφή
  3. den iparxi pouthena gia na anevi se opiou dipote to repo apo emas ara tha prepi na to agorasis distixos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !