Hola Privacy VPN: AppStore free...κρύψτε την ταυτότητα σας

0
Η ταυτότητα σας όταν είστε στο ίντερνετ είναι η IP που για κάθε χρήστη  είναι διαφορετική και δίνει πληροφορίες από πιο ακριβώς σημείο βρίσκεστε.
Αν λοιπόν θα θέλατε να κρύψετε αυτήν την ταυτότητα σας ....
έτσι ώστε να μην γνωρίζουν τα διαφορα site από που είστε, για παράδειγμα να δείτε περιεχόμενο μιας σελίδας από άλλη χώρα που προβάλλεται μόνο σε αυτή η να αποφύγετε περιορισμούς που ισχύουν μόνο για την τοποθεσία σας, να κατεβάσετε εφαρμογές που είναι σε προσφορές στο AppStore της Αμερικής από την επίσημη εφαρμογή του και πολλά άλλα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα λογαριασμό VPN.
Ο λογαριασμός αυτός είναι στην ουσία μια ανακατεύθυνση της δικιά σας IP για να φαίνεται η IP μιας διαφορετικής χώρας που θα επιλέξετε εσείς.

Για να το κάνετε αυτό πολύ εύκολα θα βρείτε πολλά προγράμματα στο AppStore και στον cydia αλλά σας προτείνω το Hola που σε μερικά δευτερόλεπτα έχετε μια διαφορετική IP.
Κατεβάστε την εφαρμογή στον σύνδεσμο πιο κάτω και θα θα σας ζητήσει να κάνετε εγκατάσταση ενός πιστοποιητικού.

Μόλις αποδεχτείτε το πιστοποιητικό θα δείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής σας πάνω από τον φορέα σας την νέα επιλογή VPN όπου απλά ανοίγετε τον διακόπτη και επιλέγεται την χώρα που θέλετε να φαίνεται.

Την εφαρμογή Hola θα την βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ

https://itunes.apple.com/gr/app/hola-privacy-vpn/id903869356?mt=8


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !