Η Apple κερδίζει επιπλέον 3 δισεκατομμύρια δολάρια χάρη στα 16GB του iPhone 6

0
Πριν από την κυκλοφορία του iphone 6 από πληροφορίες που υπήρχαν η Apple θα αύξανε το ελάχιστο όριο αποθήκευσης στα 32GB εσωτερικής μνήμης....

Όμως μετά την κυκλοφορία προς απογοήτευση των χρηστών η πιο φθηνή λύση ήταν τα 16GB κάτι που όμως δεν επαρκεί αν έχετε πολλές εφαρμογές, εικόνες, μουσική  στην συσκευή σας με δεδομένο πως το ios 8 είναι το μεγαλύτερο λειτουργικό σε μέγεθος.
Ωστόσο, ο αναλυτής Neil Saybart (Neil Cybart) υποστηρίζει ότι η απόφαση να εξοπλίσει το νεώτερο μοντέλο iPhone μόνο 16 GB μνήμη είναι σκόπιμα τέχνασμα μάρκετινγκ της Apple.
Το γεγονός ότι η Apple δεν έχει έκδοση στα 32GB και έχει στα 64GB έκανε πολλούς χρήστες να το επιλέξουν αφού με περίπου 100 ευρώ περισσότερα είχαν πολύ περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.
Έτσι πάντα με το το δημοσίευμα του Neil Saybart με αυτό το μικρό τέχνασμα η Apple κατάφερε να κερδίσει μέχρι τώρα περίπου 3 δισεκατομμύρια δολάρια επιπλέον.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !