Οι γιατροί ανησυχούν για τη δημοτικότητα των εφαρμογών για τους υπερτασικούς

0
Μετά από μετρήσεις από ερευνητές διαπιστώθηκε πως τα τρία τέταρτα των ασθενών με προβλήματα στην πίεση του αίματος χρησιμοποιούν εφαρμογές για κινητά για να μετρηθούν....

Οι γιατροί ανησυχούν για την κατάσταση αυτή και προειδοποιούν ότι η δυνατότητα μέτρησης της αρτηριακής πίεσης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και οι μετρήσεις είναι ψεύτικες.
Σύμφωνα με το περιοδικό American Society of Hypertension, όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές για την παρακολούθηση της υγείας τους. Η ανάλυση εφαρμόστηκε σε 107 διαθέσιμες εφαρμογές στο Play App Store και το Google, το οποίο σύμφωνα με τις περιγραφές τους, προορίζονται για άτομα που αντιμετωπίζουν  υπέρταση και άλλα προβλήματα με την αρτηριακή πίεση.
Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι από τη δημοτικότητα αυτών των εφαρμογών που υπόσχονται τη δυνατότητα μέτρησης της αρτηριακής πίεσης στο smartphone με το δάχτυλο στην κάμερα . Επισημαίνουν την προσοχή σε αυτές τις μεθόδους παρακολούθησης της υγείας, που μπορεί να είναι επικίνδυνη, λόγω της ανακρίβειας του.

Πηγή: Daily Mail

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !