Ο Saurik απαντά στην κίνηση του Comex

0
Η κίνηση του Comex να δημιουργήσει ένα νέο λογισμικό substrate η αλλιώς υπόστρωμα για να τρέχουν τα tweaks του jailbreak επάνω στο ios φαίνεται πως ενόχλησε τον δημιουργό του Cydia Saurik...

Ο Comex με πλάγιο τρόπο κατηγόρησε τον Saurik πως έχει κλειστό τον κώδικα του υποστρώματος και έτσι οι προγραμματιστές δεν μπορούν να επέμβουν για να τον τροποποιήσουν και δημιουργώντας ένα νέο κώδικα σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στο iMods τον νέο cydia που δοκιμάζεται και ίσως να τον δούμε σύντομα.
Σε ένα μακροσκελές κείμενο o Saurik απαντά για τους λόγους που γίνετε αυτό και μεταξύ άλλων αναφέρει πως πρώτο μέλημα αυτή τη στιγμή είναι να καταστεί νόμιμο το jailbreak καθώς θα εκδικαστεί σύντομα στις ΗΠΑ.
Επίσης αναφέρει πως μόλις γίνει νόμιμο το jailbreak ετοιμάζει νέες καινοτομίες και για το υπόστρωμα αλλά και νέα αρχική σελίδα στον cydia και πολλά νέα εργαλεία για τους προγραμματιστές για την δημιουργία tweaks.
Ολόκληρο το άρθρο του Saurik μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα του εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !