Έτοιμες οι πρώτες εφαρμογές για το Apple Watch

0
Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους με την κυκλοφορία του iOS 8.2 beta, η Apple έχει ανοίξει για τους προγραμματιστές μια εργαλειοθήκη την WatchKit SDK, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας εφαρμογές για τα ρολόγια της Apple.....

Μάλιστα εν όψη της κυκλοφορίας του η εταιρία ζήτησε από κορυφαίες εταιρίες να δώσουν τις εφαρμογές τους για το ρολόι μέχρι τέλος του Φεβρουαρίου.
Έτσι αρχίζουν σιγά σιγά να εμφανίζονται τα πρώτα αποτελέσματα με τις εφαρμογές όπως της BMW, NIKE, Clear και πολλές άλλες.
Το ρολόι της Apple θα κυκλοφορήσει στις αγορές τον Απρίλιο κρατώντας η Apple κλειστά τα χαρτιά της και δεν έχουμε καμιά πληροφόρηση σχετικά με τις λειτουργίες του αλλά και αν διορθώθηκε το πρόβλημα της μπαταρίας.

Αν και οι προγραμματιστές δεν έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από τα εργαλεία WatchKit SDK αφού υπάρχουν ακόμη πολλοί  περιορισμοί ωστόσο το ρολόι συνεργάζεται άριστα με το iphone και τις λειτουργίες του.

Clear

 

Exact Fitness Timer

 

Peeps

 

Citymapper
 

BMW

 

Nike

Infinitweet

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !