Πως να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή του Apple Watch στο ios 8.2 (Actinity)

1
Έχουμε αναφερθεί πως η Apple κυκλοφόρησε το ios 8.2 για να μπορούμε μέσο στην αντίστοιχης εφαρμογής να διαχειριζόμαστε το ρολόι AppleWatch.....

Όμως για να εμφανιστεί η εφαρμογή θα πρέπει να συνδεθούμε σε ένα ρολόι της Apple κάτι που είναι αδύνατο μέχρι τώρα αφού δεν έχει κυκλοφορήσει.
Ο προγραμματιστής Hamza Sood μετά από επίπονες προσπάθειες ημερών κατάφερε να βρει ένα τρόπο για να ενεργοποιηθεί η εφαρμογή.
Πρώτα από όλα θα πρέπει να έχετε το ios 8.2 στην συσκευή σας και καλό είναι να το βάλατε τώρα καθώς θα χρειαστεί να επαναφέρεται ένα αντίγραφο από το iTunes για να προσθέσετε δυο αρχεία plist.
Τα αρχεία plist θα τα βρείτε στον σύνδεσμο εδώ και θα πρέπει να κατεβάσετε και το πρόγραμμα iBackupBot [Mac | Windows] όπου θα σας βοηθήσει να προσθέσετε.
Αφού έχετε τελειώσει την διαδικασία τότε επαναφέρετε με το iTunes το αντίγραφο που δημιουργήσατε και η εφαρμογή θα είναι πλέον ορατή στην συσκευή σας.
 Ο τρόπος αυτός δεν απαιτεί να έχετε jailbreak αφού άλλωστε δεν υπάρχει μέχρι τώρα και είναι το firmware του ios 8.2 όπως το δίνει η Apple απλά με την προσθήκη των δυο plist.
Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τις οδηγίες στο video πιο κάτω.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. gia na kanis register to iBackupBot gia windows den ksero an doulevi kai se mac NAME: fdigl S/N: 47FC19D19EC54A2984DA194E50921E10BB59CB5FBCB00B5C469EB56EF32129F

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !