Υποψίες πως η Apple σκόπιμα επιβραδύνει τις παλιές συσκευές

0
Κάθε χρόνο η Apple κυκλοφορεί ένα νέο μοντέλο iphone που πάντα είναι πολύ πιο γρήγορο από το προηγούμενο και ο συντάκτης του Gawker, Sam Biddle αποφάσισε να διαπιστώσει αν είναι σύμπτωση η όχι....

Συγκεκριμένα αναφέρει πως όταν κυκλοφόρησε το iphone 5S και 5c το iphone 4 που είχε στην κατοχή του έγινε απελπιστικά αργό που τελειώνοντας μάλιστα η μπαταρία του πολύ γρήγορα.
Έτσι νομίζοντας ότι φταίει η μπαταρία  αποφάσισε να το στείλει σε τεχνικό που όμως του διαβεβαίωσε πως δεν φταίει η μπαταρία αφού έχει συγκεκριμένους κύκλους φόρτισης αλλά το λειτουργικό.
Το ίδιο πρόβλημα είδε πως είχαν πολλοί χρήστες με αποτέλεσμα να στραφούν στην αγορά ενός νέου μοντέλου iphone.
Ένας ακόμη λόγος που κίνησε την υποψία ήταν πως μετά την παρουσίαση ενός νέου iphone υπήρχε μεγάλη αναζήτηση στην μηχανή της google με την πρόταση  "επιβραδύνει στο iPhone» όπως φαίνεται και στο γράφημα.

Χαρακτηριστικό είναι και το video πιο κάτω που δείχνει δυο iphone 4S με λειτουργικό ios 7 και 8 πόσο αργό είναι με το νέο λειτουργικό κάτι που δίνει υποψία πως η Apple το κάνει σκόπιμα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !