Ο Steve Jobs σκόπευε να απολύσει τον Jonathan Ive

0
Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται κατά την δημιουργία του νέου βιβλίου που γράφετε για τον Steve Jobs και αυτή τη φορά οι αποκαλύψεις αφορούν τον σημερινό σχεδιαστή της Apple τον Jonathan Ive....

Κατά την επιστροφή του Steve Jobs στην εταιρία το 1997 η Apple βρισκόταν ένα βήμα πριν την χρεοκοπία και για να σωθεί έπρεπε να κάνει μεγάλες περικοπές με δραστικά μέτρα όπως για παράδειγμα σταμάτησε την εταιρία Pocket PC Newton που επενδύθηκαν εκατομμύρια δολάρια, μείωσε τον αριθμό των ερευνητικών προγραμμάτων από 350 σε 50 και έκανε δεκάδες απολύσεις μέχρι και κορυφαίων μηχανικών.
Εκείνη την περίοδο ο Steve Jobs σκόπευε να απολύσει και τον Jonathan Ive τον σημερινό σχεδιαστή της Apple αφού διαπραγματευόταν με τον Hartmut Esslinger, όπου είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν.
Ο Jonathan Ive δούλευε εκείνη την περίοδο επάνω στην δημιουργία του σημερινού iMAC όπου και άρεσε στον Steve όπου και θα γίνουν αχώριστοι φίλοι μετά και αποφάσισε να τον κρατήσει στην εταιρία.
Οκτώ χρόνια αργότερα ο Jonathan Ive έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως με αμέτρητα βραβεία εξώφυλλο στο περιοδικό TIME και πολλά επιτυχημένα έργα στην Apple  (Mac-iPhone-iPad-iWatch....).






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !